Αυλωνίτου στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο Δημήτρης Καμμένος διαφωνεί και με το ίδιο του το κόμμα

Αυλωνίτου στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο Δημήτρης Καμμένος διαφωνεί και με το ίδιο του το κόμμα

«Για αυτό ήμουν ίσως κάπως απότομη. Γιατί είναι βασικό θέμα και ο κ. Καμμένος διαφωνεί με το ίδιο του το κόμμα», δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της αύξησης του κατώτατου μισθού  

avlonitou
Συνέχεια στην κόντρα που άνοιξε με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, του κόμματος της συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε η Ελένη Αυλωνίτου, δηλώνοντας ότι αναφορικά με την πορεία της οικονομίας και την αύξηση του κατώτατου μισθού, ο κ. Καμμένος διαφωνεί ακόμα και με το ίδιο του το κόμμα. Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104, η κυρία Αυλωνίτου υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς και οι ΑΝΕΛ κόμμα χριστιανοδημοκρατικό, ενώ η συνεργασία τους βασίζεται στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και της πάταξης της διαφθοράς στον δημόσιο τομέα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι σε ζητήματα οικονομίας ούτε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ούτε η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος έχουν διαφοροποιηθεί, ενώ οι μόνες διαφωνίες εντοπίζονται σε νομοσχέδια που αφορούν στα λεγόμενα «κοινωνικά ζητήματα».

«Προσωπικά δεν επέκρινα ποτέ τους ΑΝΕΛ όταν καταψήφισαν νομοσχέδια για κοινωνικά θέματα, αλλά στο θέμα της οικονομίας περιμένω πλήρη συμπόρευση«, υπογράμμισε η κυρία Αυλωνίτου. Σύμφωνα με την ίδια, όταν ένας βουλευτής των ΑΝΕΛ διαφωνεί με θέματα που αναφέρονται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της κυβέρνησης που κατέθεσε και προς το Eurogroup ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, τότε διαφοροποιείται και από τους υπόλοιπους βουλευτές της συγκυβέρνησης και τραβάει μια δική του γραμμή.

«Η αύξηση του κατώτατου μισθού και τα εργασιακά είναι θέματα για τα οποία η κυβέρνηση έχει κάνει αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό για το πώς θα πορευτούμε μετά την εποχή των μνημονίων για να υπάρχει ανάπτυξη και να διαχέεται σε εργαζόμενους και όχι σε λίγα χέρια όπως πριν», δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Αυλωντίου ανέφερε επίσης ότι η αύξηση του κατώτατου μισθού που επιθυμεί η κυβέρνηση δεν θα συμβεί άπαξ, αλλά σταδιακά ώστε να μπορούν οι εργαζόμενοι να αυξήσουν την ιδιωτική κατανάλωση. «Για αυτό ήμουν ίσως κάπως απότομη. Γιατί είναι βασικό θέμα και ο κ. Καμμένος διαφωνεί με το ίδιο του το κόμμα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης