Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να περιμένει ακόμα έναν χρόνο για τις εκλογές

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να περιμένει ακόμα έναν χρόνο για τις εκλογές

Απαντώντας στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για εκλογές, ο πρωθυπουργός εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές που όπως λέει θα γίνουν σε ένα χρόνο

megaro-amximou
Με μία δήλωση που μπορεί να ερμηνεύεται σαν μήνυμα ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019, αλλά από κάποιους μπορεί να μεταφράζεται και σαν έμμεση αναφορά, ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο του 2019, το Μέγαρο Μαξίμου απαντά στις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας την Παρασκευή στους τομεάρχες του κόμματός του.

Εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι οι επόμενες εκλογές θα βρουν νικητή και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι εκτός του ο κ. Μητσοτάκης, εκτός του ενός αυτού έτους θα πρέπει να περιμένει άλλα τέσσερα, απαντώντας στον πρόεδρο της ΝΔ που τον κάλεσε «αν όντως πιστεύει το αφήγημά του να το δοκιμάσει στην πράξη, εκθέτοντας το στην κρίση των πολιτών».

Αναλυτικά η απάντηση:

«Ο κ. Μητσοτάκης είτε είναι αδιόρθωτος ψεύτης είτε πολύ απελπισμένος ή και τα δύο. Την ίδια ημέρα που ο Πρόεδρος της Κομισιόν επιβεβαίωνε πως η Ελλάδα τον Αύγουστο βγαίνει με την πιο καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, ο ίδιος σε ομιλία του το βράδυ ισχυριζόταν πως το τελευταίο μεγάλο ψέμα του Πρωθυπουργού είναι η δήθεν καθαρή έξοδος.

Σήμερα ισχυρίστηκε πως χρειάζεται οριστική και αμετάκλητη ρύθμιση του χρέους, ενώ, όταν εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση έδινε μάχη για το ελληνικό χρέος ο ίδιος έλεγε ότι αυτό δεν είναι το πιο θεμελιώδες πρόβλημα και για να έρθει ανάπτυξη χρειάζονται μόνο δραστικές μεταρρυθμίσεις, κυρίως στο Δημόσιο.

Τελικά ποιος είναι ο ψεύτης; Ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Κομισιόν ή ο κ. Μητσοτάκης;

Υ.Γ. Καιρό είχε να ζητήσει εκλογές ο κ. Μητσοτάκης, αλλά θα αναγκαστεί να περιμένει ακόμα έναν χρόνο. Και μετά άλλα τέσσερα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης