Διαφωνία δέκα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με το νομοσχέδιο για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

4440209

Σε επιστολή τους προς τον Αλέξη Τσίπρα ζητούν απόσυρση επίμαχων διατάξεων

Την διαφωνία με το νομοσχέδιο που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γονείς εκφράζουν διά επιστολής που αναμένεται να στείλουν στον πρωθυπουργό δέκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κείμενο υπογράφουν ήδη, οι Γιώργος Ουρσουζίδης, Μάρκος Μπόλαρης, Γεωργία Γενιά, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Γιώργος Ντζιμάνης και Δημήτρης Βέττας, και ζητούν από τον πρωθυπουργό να αποσύρει επίμαχες διατάξεις.

Οι βουλευτές μεταξύ άλλων υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν οι εγγυήσεις για την ορθή ανάπτυξη των μικρών παιδών, καθώς επίσης και ότι με τον τροπο αυτό ανοίγει ο δρόμος και για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Η εσωκομματική δυσφορία που εκφράζεται για το νομοσχέδιο της κ.Θεανώς Φωτίου αναγκάζει την ηγεσία της κοινοβουλευτικής ομάδας να συγκαλέσει αύριο συνεδρίαση του αρμόδιου τομέα εργασίας, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Πάντως, δεν είναι πρώτη φορά που νομοσχέδιο της κ.Φωτίου προκαλεί εσωκομματικούς τριγμούς, με πιο πρόσφατο το νομοσχέδιο που επέφερε σημαντικές περικοπές στα πολυτεκνικά επιδόματα. 

ΣΧΟΛΙΑ (10)

Jerry

Σημερα δικαιωματα υιοθέτησης στους ομόφυλους, αύριο και για τους παιδόφιλους. Για να μην γίνονται διακρίσεις. Έτσι και διαλύσεις την έννοια της παραδοσιακής οικογένειας τίποτα πλέον δεν θα έχει σημασία.

Γιώργος

Καλά να είχαμε να λέγαμε και καλά η διαφωνία των 10.... Στη φυσική όταν παραβιάσεις τους νόμους της έρχεται πάντα η καταστροφή. Από που και ως που τα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετήσουν παιδί. Το παιδάκι τι θα λέει; Οι μπαμπάδες ή οι μαμάδες μου; Αλλά ξέχασα, μόνο οι ψήφοι μας ενδιαφέρουν.

Μπάλάδόφάτσά

Αν και ειμαι υπερ των ελευθερων σχεσεων και δεν απορριπτω τιποτε επ ουδενι, θαθελα να εκφρασω εναν προβληματισμο για το συγκεκριμενο θεμα της υιοθεσιας παιδιων απο ομοφυλα ζευγαρια: Ενα παιδι ζωντας σε ενα περιβαλλον με ετεροφυλους γονεις, γνωριζουμε πως αναπτυσσει μια προσωπικοτητα συμβατη με τη λογικη των μη βιολογικων γονεων του.Το ιδιο πιθανοτατα και στην περιπτωση που οι γονεις ειναι ομοφυλοι, αν και αυτη η περιπτωση ακομη δεν εχει δοκιμαστει. Κί έρχόμάί στόν πρόβλήμάτίσμό μόύ. Εχετε σκεφτει αν το παιδι δεν ακολουθησει τη σεξουαλικη συμπεριφορα των γονεων του, ποια θα ειναι η εξελιξη του; Την περιπτωση να ακολουθησει τασεις ομοφυλοφιλιας απο ετεροφυλους γονεις λιγο η πολυ την εχουμε δει. Και την εχουμε αντιμετωπισει, πολλακις δια αποδοκιμασιας. Δεν εχουμε δει ουτε εχουμε αντιμετωπισει την αλλη περιπτωση. Εκεινη των ομοφυλων γονεων, που το παιδι τους αναπτυσσει στην πορεια τασεις ετεροφυλοφιλιας. Πως θα άίσθάνθέί το ιδιο το παιδι, θα νιωθει βολικα στο περιβαλλον που μεγαλωνει και ποια εν τελει θα ειναι η συμπεριφορα των μη βιολογικων και συναμα ομοφυλων γονεων απεναντι του; Θα αποδεχθουν τη συμπεριφορα του η θα το απορριψουν; Δεν προδικαζω τιποτε, απλως εκφραζω εναν προβληματισμο. Και δεδομενου οτι η περιπτωση υιοθεσιας παιδιων απο ομοφυλα ζευγαρια δεν εχει δοκιμαστει στη χωρα μας, εχω την εντυπωση πως θα πρεπει ναμαστε παρα, μα παρα πολυ προσεκτικοι στίς κρίσέίς μάς κάί κύρίώς στίς άπόφάσέίς μάς.

Νικος

Να και 10 μη πισωγλέντηδες στο τσίρκο! Όλα τα έχουμε δει αλλά και αυτό! Κομμουνιστές με τσίπα!!!

αυτο θελουν

Η ΣΧΈΣΗ ΜΗΤΈΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΎ  ΞΕΚΙΝΆΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΈΝΝΗΣΗ ΜΈΧΡΙ ΤΟΝ ΘΆΝΑΤΟ.  Η ΣΧΈΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ  ΆΡΡΗΚΤΗ. ΕΙΝΑΙ    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΆΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΔΕΜΈΝΕΣ . Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ   ΕΊΝΑΙ Η ΒΆΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΌΠΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΣΉΜΕΡΑ. ΑΥΤΉ Η ΣΧΈΣΗ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΞΕΙ. ΔΙΌΤΙ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΓΎΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ   ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΊΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΈΣ ΣΧΈΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΎ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΛΩΝ ΘΑ ΕΚΛΕΊΨΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΊΑ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΕΊΔΟΥΣ .ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ  . ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΎΛΛΩΝ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΊ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΤΡΌΠΟ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΈΚΛΕΙΨΗ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΉ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΕΊΔΟΥΣ  .ΝΑ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΝ  ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ  ΑΧΤΑΡΜΑΣ . Προσπαθουν να ισοπεδωσουν τον βιολογικο μας προσδιορισμο δηθεν στο ονομα της ισοτητας.  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ…ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕΙΟ.ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΨΥΧΟΑΝΩΜΑΛΟΥΣ  ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΡΟΜΠΟΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ SEX ME EIKONIKHΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΌΣΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ?ΕΝΏ ΜΑΣ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΊΕΣ ? ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ  ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ  ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ...ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ...ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΙΖΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ..ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ......ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ..ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Πασάς

Ανώμαλοι ......

Φίτσουλας

Αρρωστημένοι καμμένοι αριστεροί εγκέφαλοι.

ΚΠ

Λυπηθείτε τα παιδάκια Συριζαίοι. Δεν φταίνε αυτά για τις αριστερές εμμονές σας. Ελεος πια με τα παλαβά νομοσχέδια. Πότε το ένα, πότε το άλλο έχετε καταστρέψει τα πάντα.

καλα σας ΚΑΝΟΥΝ!!!

μονο συνεπιμέλεια δεν ψηφιζουν απο ετεροφυλοφιλους γονεις...το αυτονοτητο δικαιώμα δηλαδη των πατεραδων στα παιδια τους, ολα τα αλλα και με τα δεκα χερια

Νικος

Το απιθανο ειναι οτι οι δασκαλοι τους και συντροφοι απο Σταλιν και μετα ηταν ντουβαρια τα οποια η λεξη προοδος ηταν αγνωστη! Πως εξελιχθηκαν τα υπολοιπα κουμουνια παγκοσμιως, για να μην βρεθουν στην κατηγορια των ειδων υπο εξαφανιση!!! Ηλθε - ηλθε τα κομμουνια junior περασαν παγκοσμιως οτι ειναι "προοδευτικοι" και ανοικτα μυαλα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

exit-polls01-mesa

Τι ποσοστά παίρνουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΧΑ, ΚΚΕ - Τι γίνεται με τα κόμματα Βαρουφάκη και Βελόπουλου - Πού κυμαίνονται τα ποσοστά για Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων και ΑΝΕΛ - Προβάδισμα 5 μονάδων στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει και το exit poll της ΕΡΤ

9
MPEOS

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε έξω από το εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στο 3ο δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας στην οδό Χρ.Σμύρνης, μεταξύ του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και πολιτών που περίμεναν εκείνη την ώρα για να ψηφίσουν

1