Γιγίτ Μπουλούτ: Θα ποδοπατήσουμε την Ελλάδα, απειλεί ο σύμβουλος του Ερντογάν!

bulut_art

«Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου, ο οποίος σκοτώθηκε από τους Έλληνες πριν από έναν αιώνα» δήλωσε ο επικεφαλής σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ

Νέες απειλές κατά της Ελλάδας «εκτόξευσε» ο συχνά εριστικός Γιγίτ Μπουλούτ, επικεφαλής σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Μπουλούτ δήλωσε ότι θέλει να εκδικηθεί για τον παππού του, τον οποίο σκότωσαν Έλληνες. Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, ο σύμβουλος του Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία θα «ποδοπατήσει» την Ελλάδα, αν δεν συμμορφωθεί.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κανείς, ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να την σταματήσουν.

«Θέλω να πάρω εκδίκηση για τον παππού μου, ο οποίος σκοτώθηκε από τους Έλληνες πριν από έναν αιώνα. Η Τουρκία θα ποδοπατήσει την Ελλάδα και κανείς, ούτε η ΕΕ ούτε οι ΗΠΑ, δεν θα μπορούν να την σταματήσουν, αν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί» φέρεται να δήλωσε ο Μπουλούτ.

ΣΧΟΛΙΑ (122)

Γιάννης

Πότε πρώτο δημιουργήθηκε το Ελληνικό κράτος με την έννοια που αναγνωρίζονται τα κράτη ως οντότητες όπως ισχύει στο διεθνές δίκαιο, το γνωρίζεις? ....... Τι για Μικρά Ασία μου γράφεις? Αυτές ήταν πόλεις κράτη που δημιουργήθηκαν και εποικίστηκαν προ Χριστού από κατοίκους προερχόμενους από τον Ελλαδικό χώρο. Η. Εφεσος τον 11ου αι.π.Χ εποικίστηκε από δυσαρεστημένους Αθηναίους Σαμίους και Αιτωλούς. Η Μίλητος εποικίστηκε τον 15ο αιώνα π.Χ από Κρήτες και Πελοπονήσιους. Η Αλικαρνασσός τον 8ο αιώνα π.Χ .. Αυτές δημιούργησαν τοπικές συμμαχίες η συμπολιτείες όπως την Δωρική και την Ιωνική συμπολιτεία. Και για πολλά χρόνια ήταν πόλεις εχθρικές με τις πόλεις κράτη του Ελλαδικού χώρου. Εφτασαν και πολέμησαν ακόμη στο πλευρό των Περσών εναντίον των Ελληνικών πόλεων........ Με την ίδια συλλογιστική σου να ζητήσουμε να διεκδικήσουμε την Μασσαλία, την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, την Οδησσό, και κάποιες πόλεις της Κριμαίας, Α! και τα Ελληνόφωνα χωριά της Καλαβρίας στην Κάτω Ιταλία. ....... .Έτσι απλά για να μην ξεχνιόμαστε θέλω να σου υπενθυμίσω ότι ο λεγόμενος Ελλαδικός χώρος με τις πόλεις κράτη και η Μ. Ασία σε αυτόν, καταλύθηκε δια στρατιωτικών μέσων το 146 μ.χ από τους Ρωμαίους αυτοκράτορες και έγινε μέρος της απέραντης Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Μέρος της pax Romana. Και οι πολίτες που ζούσαν μέσα σε αυτήν και οι των Ελληνικών πόλεων -κρατών κάτοικοι ονομάσθηκαν Ρωμαίοι πολίτες. ..... Και με την διάσπαση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και την δημιουργία το 476 μ.χ της Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας από τον Μέγα Κωνσταντίνο, και όπου αργότερα μετονομάσθηκε σε Βυζαντινή, δεν άλλαξε το καθεστώς διοίκησης. Και λεγόταν Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ...... Με την πάροδο κάποιων αιώνων άρχισε να επικρατεί η Ελληνική γλώσσα ως γλώσσα της Αγίας γραφής και των Ευαγγελίων και η Χριστιανική ως επίσημη θρησκεία αυτή της Ανατολικής ορθοδόξου εκκλησίας. ........ Και με την οριστική πτώση δια στρατιωτικών μέσων της Κωνσταντινούπολης το 1453 δεν καταλύθηκε η Ελλάδα , αλλά η τότε Βυζαντινή αυτοκρατορία. Και η διοίκηση του Ελλαδικού χώρου περιήλθε και αυτή στην Οθωμανική αυτοκρατορία. ... Kαι εκεί που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η συνέχιση της Ελληνικής μας ταυτότητας ήταν η Ελληνική γλώσσα και η θρησκεία μας. ..... Και ότι οι Οθωμανοί ήταν αλλόθρησκοι. Θα είχαμε αφομοιωθεί και χαθεί εάν αυτοί γίνονταν χριστιανοί. Κατάλαβέ το, και το επαναλαμβάνω οτι η Βυζαντινή αυτοκρατορία δεν ηταν ποτέ Ελληνική επικράτεια ούτε Ελληνικό κράτος το Βυζάντιο.

Γιάννης

To παραπάνω σχόλιο είναι απάντηση προς τον σχολιαστή x x x 15/04/2018, 10:44. και εκ παραδρομής δόθηκε για δημοσίευση ως ανεξάρτητο σχόλιο.

Γιώτα

Αν ξεφυλλίσετε τις εφημερίδες των τελευταίων πενήντα ετών πάντα θα διαβάζετε για τουρκικές παρενοχλήσεις. Απο καιρού εις καιρόν αποτολμούν βήματα όπως με τις σφαγές στην Κωνσταντινούπολη, τα Ιμια, την Κύπρο και το Αιγαίο. Εμείς ? Τους διευκολύνουμε πάντα γονατιστοί, αγοράζουμε προϊόντα τους, ψηφίζουμε πάντα υπέρ τους στην ΕΕ, ανεχόμαστε τις παρανομίες των Τούρκων φορτηγατζήδων στο εθνικό δίκτυο, δεν κάνουμε καν τελωνειακούς ελέγχους και πάντα είμαστε αγχωμένοι απέναντι τους. Απλά πράγματα χρειάζονται, όχι πόλεμος...

Γιάννης

Για μια σειρά θεμάτων από τότε που κατάλαβα αυτόν εδώ τον τόπο μας αλλά που δεν μπορώ να τα εξηγήσω μέχρι στιγμής είναι πως γίνεται εμείς ως Ελληνες και ως Ελλάδα να βλέπουμε μόνο εχθρούς παντού που θέλουν μόνο το κακό μας, και που καμιά ξένη χώρα να μην είναι διακείμενη φιλικά προς εμάς . (Εκτός της Κύπρου) . Και κάποιες να ειναι στο ναι μεν αλλά κλπ κλπ !!!..... Πως γίνεται να λέμε ότι έχουμε μόνο δίκαιο σε όλες τις θέσεις μας και oi απόψεις μας είναι οι απόλυτα σωστές και των άλλων χωρών όχι, ή ότι είναι των άλλων οι απόλυτα λάθος. ...... Μήπως δεν μας αφήνει η νοοτροπία της υπεροψίας να δούμε ότι δεν είμαστε ο περιούσιος λαός του Θεού ή οι "έξυπνοι" όπως νομίζουμε και το ότι όλοι οι άλλοι λαοί οφείλουν να υποκλίνονται στην ανωτερότητά μας και ότι πρέπει να γίνεται μόνο το δικό μας? ..... Πως γίνεται να το θεωρούμε εμείς ως Ελληνες φυσιολογικό να ανακατευόμαστε στα εσωτερικά θέματα τρίτων χωρών , αλλά αν μια τρίτη χώρα απαντήσει σε κάτι που είπαμε εμείς, η κάνουν κάποια δήλωση να εξαπολύουμε όλο το μίσος και το υβρεολόγιο μας σε αυτόν που είπε κάτι για εμάς το ίδιο και για την χώρα του και τον λαό της?..... Και κάτι που έχει άμεση συνάφεια με το θέμα της ανάρτησης πέρα αυτών που ειπε αυτός ο σύμβουλος... Για την Τουρκία όποτε αναφερόμαστε στην συνθήκη της Λοζάνης να ζητούμε να την τηρήσει επ΄ ακριβώς και να την σεβαστεί. .. Ναι να την τηρήσει και να την σεβαστεί απόλυτα, αυτό θέλω και εγώ. Αλλά την ίδια στιγμή εμείς να την παραβιάζουμε μη τηρώντας τους όρους που αφορούν εμάς. Ένας από αυτούς ειναι οι αποστρατικοποιημένες περιοχές που ξεκάθαρα ορίζονται σε αυτή την συνθήκη και που την παραβιάζουμε. Να μην δεχόμαστε ούτε “μύγα στο σπαθί μας” σε ότι αφορά σε αυτούς που δηλώνουν Τουρκικής συνείδησης επάνω στην Ξάνθη ,Κομοτηνή. Αλλά να ανακατευόμαστε όμως θέλουμε στα θέματα των Τούρκων πολιτών μεν, Ρωμιών της Πόλης. ......... Πολλά είναι τα περίεργα και πως τα βλέπουμε τα πράγματα γενικά..

@Γιάννης 14/04/2018, 17:33

Γιάννη : Εμείς οι Ελληνες έχουμε μόνο φίλους παντού. Θέλουν μόνο το καλό μας. Ιδίως αυτοί οι Ανατολίτες μπουλουτηδες. Τα τελευταία 800 χρόνια που ήρθαν στην περιοχή, μόνο καλό προσφέρουν σε όλους τους λαούς της περιοχής. Αυτά που ακούς για ορδές να εισβάλουν σφάζοντας και λεηλατώντας στην Ελλάδα από το π.Χ είναι παραμύθια για να τρώνε τα μωρά τον πατσά τους. Όσο για την Τουρκία και την συνθήκη της Λοζάνης θα γίνει έτσι και αλλιώς επαναδιαπραγμάτευση. Πρωτίστως θα αποστρατικοποιησουμε όλα τα νησιά. Και όχι μόνο. Θα αποστρατικοποιησουμε όλη την Ελλάδα. Σε όσους δηλώνουν Τουρκικής συνείδησης θα τούς χαρίσουμε από ένα σπιτι, ένα χωράφι, ένα αυτοκίνητο και ένα εκατομμύριο. Επίσης δώρο έναν ντόπιο να τον κάνουν ότι θέλουν. Άντε τυχερακια ντόπιε Γιάννη εσύ πάς ΔΩΡΟ!!!

Γιάννης

Αγαπητέ μου από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους πολύ περισσότερα κακά μας έχουν κάνει οι Ενετόφραγκοι, οι Αγγλοι , οι Βούλγαροι, και οι Γερμανοί, από ότι κακό μας έχουν κάνει οι Τούρκοι. ....... . Να αρχίσω από τους Άγγλους?. Τι κακό έχουν κάνει το ξέρεις στην μαρτυρική Κύπρο, και στην Κέρκυρα πριν την ενσωμάτωσή της στην Ελλάδα ? Στους Ιταλούς το τι κακό έχουν κάνει στην Ήπειρο, στα Ιόνια νησιά, στο θέμα της Βορείου Ηπείρου, στο θέμα των Τσάμηδων που τους έστρεψαν εναντίον της Ελλάδος, 'η μήπως στον πόλεμο του 40 και την Ιταλική κατοχή, τον τορπιλισμό της Ελλης , στα προβλήματα που άφησαν στα 12νησα ως προς τις κυριότητες των νησίδων/βραχονησίδων, που αυτά τα πληρώνουμε μέχρι και σήμερα?...... Για τους Γάλλους ..... "συμμάχους μας" που βομβάρδισαν κάποτε την Πάτρα από τα πολεμικά τους πλοία, ή τον Γαλλικό αποκλεισμό της ελεύθερης Ελλάδος για να υποχρεωθούμε να πληρώσουμε τα διεθνή χρέη μας κάποτε. ...... Για οι βόρειοι γείτονές μας που προσπάθησαν να αρπάξουν την Ανατολική Μακεδονία μας με τους κομιτατζήδες, τόσο στον Α παγκ. πόλεμο όσο και στον Β παγκόσμιο πόλεμο. ..... Αφήνω τελευταίους τους Ούννους Γερμανούς το τι συμφορές προξένησαν εδώ στον τόπο μας με την Γερμανική κατοχή....... Με όλους αυτούς λοιπόν σήμερα είμαστε μέλι γάλα και περασμένα ξεχασμένα όλα. .... Έχουμε κολλήσει λοιπόν μόνο με τους Τούρκους. Που ένθεν και εκείθεν του Αιγαίου με τους ανόητους στρατόκαυλους ή εθνικιστές βρισκόμαστε σε μια παρανοϊκή κατάσταση. Και που τρίβουν τα χέρια τους από χαρά και ευτυχία οι παγκόσμιοι έμποροι όπλων και οπλικών συστημάτων για αυτή την αναμεταξύ μας παράνοια. ..... Που μας κοστίζει τουλάχιστον από Ελληνικής πλευράς πάνω από 1,5 δις ευρώ η διατήρηση του αξιόμαχου των ενόπλων δυνάμεων και χωρίς νέες αγορές οπλικών συστημάτων. ....... Αγαπητέ μου με φοβικά σύνδρομα και βλακώδεις εθνικιστικές κομπορρημοσύνες μια ζωή θα δυστυχούμε και θα θησαυρίζουν άλλοι εις βάρος μας και εις βάρος και του απέναντι λαού.

@ Γιάννης 14/04/2018, 23:15

Αντιφάσκεις. Αφού στα αρχικα σχόλια αναρωτιέσαι γιατί δεν κάνουμε έρωτα και όχι πόλεμο με τους υπόλοιπους λαούς, κάτι το οποίο βέβαια κάνουμε με επιτυχία στα Ελληνικά νησιά χρόνια τωρα, έρχεσαι στις 23.15 να μου περιγράψεις αιώνες σφαγών των ξένων εισβολέων. Τελικά ενοχοποιείς 2-3 "ανόητους στρατόκαυλους ή εθνικιστές". Δε λέω αυτοί φταίνε! Αλλά δεν είναι οι 2-3, είναι 2-3 ΔΙΣ πεινασμένοι (σε πλούσιες χώρες με ολιαρχικά συστήματα) πού περιμένουν να μπούνε στα σπίτια των παππούδων και γιαγιάδων και να τους σφάξουν για 100 ευρώ. ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Τάισε τα 2-3 ΔΙΣ πεινασμένων στην χώρα τους όχι "στην Κυψέλη το Παγκράτι, Νέα Σμύρνη και Μοσχάτο"!!!! Με τους Ρωμαίους κατακτητές του Ελληνικού Βυζαντίου λογαριαστηκαμε το 1940. Τώρα θα λογαριαστουμε με τους Τούρκους εισβολείς της Μικράς Ασίας. Τη διοίκηση θα πάρουμε μόνο διώχνοντας τον γιαλαντζί σουλτάν και τους μανιακους συμβούλους του. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

ΓΕΛΑΜΕ

Μιλάει για τον παππού του όταν ο παππούς τους έσφαξε εκατομμύρια Ελλήνων,Αρμενίων,Ασσυρίων χαχαχαχα

Γιώργος

Μιλάμε για τον μεγαλύτερο γλύφτη του γέρου. Ποιός ασχολείται με αυτόν; ...

sotiris

οι ηλιθιοι δεν γνωριζουν ιστορια .γιατι σν γνωριζαν για τη γενοκτονια των τουρκαλαδων θα το βουλωναν για παντα.επειδη αυτο δεν προβλεπεται, τον κσλω να το βουλωσει χωρις τις απαραιτητες γνωσεις!

Μετανάστης στην Ολλανδία

Δεν υπάρχει Τουρκια. Μόνο Ανατολική Ελλάδα!

αχαχαχαχχ

μιλησε το βοδι. ειμαι σιγουρος οτι θα εχει την τυχη του παππου του.

Dodo

Να κάνει λιγο δίαιτα πρώτα γιατί έτσι όπως είναι το πιο πιθανό είναι να πάθει κανένα έμφραγμα

ΑΜΑ

ΒΡΕΙΣ .... ΤΙ ΚΡΑΤΑΩ ΘΑ ΣΟΥ ΔΏΣΩ ΤΟ ΜΙΣΟ !!!!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

katrougalos_ar

Για τουρκική μειονότητα μίλησε ο Τσαβούσογλου μπροστά στον Κατρούγκαλο - «Στην ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία έχει δικαιώματα που της αναγνωρίζει το δίκαιο της θάλασσας» είπε ο Έλληνας ΥΠΕΞ - Στις 12 Απριλίου ξεκινούν διερευνητικές συναντήσεις για το Κυπριακό

8
pappas-kilkis-2019-3-19

«Η δύναμη της άκρας Δεξιάς δε βρίσκεται στη δυνατότητά της να κινητοποιεί 20 νοματαίους, αλλά στην ανοχή που της δίνουν τα κομμάτια του πολιτικού συστήματος που την εντάσσουν στο δημοκρατικό τόξο», είπε  απαντώντας αν οι διαμαρτυρίες είναι υποκινούμενες

69
koumoutsakosss

Ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ θα ζητήσει εξηγήσεις για τα όσα υπονοεί με τις δηλώσεις του ο Έλληνας ΥΠΕΞ - «Δεν πρέπει να τα δικαιολογούμε όλα, πρέπει να ζητήσουμε αναστολή αυτής της ρητορείας της Τουρκίας», είπε, μεταξύ άλλων 

papas_ar

«Φύλλο και φτερό» έγινε η επικοινωνιακή αντεπίθεση που σχεδίασε το Μέγαρο Μαξίμου και η Κουμουνδούρου με την παταγώδη αποτυχία της επίσκεψης του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής σε Κιλκίς και Βέροια

73