Καμμένος για Τσίπρα: Όλα καλά, θα σας τα πω μετά τις 17:00

Καμμένος για Τσίπρα: Όλα καλά, θα σας τα πω μετά τις 17:00

Ο υπουργός Άμυνας, βρίσκεται στην Ανδραβίδα για την άσκηση «Ηνίοχος 2018»
 

Καμμένος για Τσίπρα: Όλα καλά, θα σας τα πω μετά τις 17:00
Με look που παραπέμπει στην ταινία δράσης του 1986 «Top Gun», ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δήλωσε από την Ανδραβίδα όπου βρίσκεται για την άσκηση «Ηνίοχος 2018», αναφερόμενος στην απογευματινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ότι «θα σας τα πω μετά τις 17:00, όλα είναι καλά».



Υπενθυμίζεται ότι με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο θα συναντηθεί σήμερα στις 17:00 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου, με στόχο να πέσουν οι τόνοι μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων. 

Επισήμως το θέμα της συνάντησης θα είναι οι περαιτέρω ενέργειες της χώρας για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν φυλακισμένοι στην Ανδριανούπολη. Ωστόσο αναμένεται να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις για την υπόγεια ένταση των τελευταίων ημερών, με αφορμή σειρά  θεμάτων, όπως το Μακεδονικό, τον Ιβάν Σαββίδη και τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους. 
Κλείσιμο



Δηλώσεις από την Ανδραβίδα

«Μαζί με συμμαχικές και φίλες χώρες χτίζουμε μεγάλο άξονα σταθερότητας» σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, από την αεροπορική βάση της Ανδραβίδας, όπου ολοκληρώνεται η διεθνής άσκηση «Ηνίοχος».

Αναφερόμενος στην άσκηση, είπε ότι «χρόνο με τον χρόνο γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, με περισσότερες συμμέτοχες, με περισσότερα κράτη και περισσότερα αεροπλάνα και είναι μια από τις σημαντικότερες ασκήσεις, αφού δεν συμμετέχουν μόνο συμμαχικές χώρες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, αλλά συμμετέχουν χώρες από όλη την νοτιοανατολική Μεσόγειο, χώρες με τις οποίες η Ελλάδα έχει δημιουργήσει και θα συνεχίσει να δημιουργεί πολύ ισχυρούς διμερείς αμυντικούς δεσμούς».



Τόνισε μάλιστα: «Μαζί χτίζουμε αυτόν τον μεγάλο άξονα σταθερότητας, προς τα βόρεια με τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία και προς τα νότια με τις χώρες της Μέσης Ανατολής, με το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Αίγυπτο κ.α.».

Η Ελλάδα, συνέχισε ο Πάνος Καμμένος, «μπορεί να αποτελέσει το κέντρο της στρατιωτικής αεροπορικής εκπαίδευσης και αυτός είναι ο στόχος μας. Ελπίζω πάρα πολύ σύντομα να είμαι σε θέση να ανακοινώσω τη δημιουργία, στην Πελοπόννησο, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού στρατιωτικού κέντρου πολεμικής αεροπορίας με καλεσμένους πολεμικές αεροπορίες συμμαχικών και φίλων χωρών».





























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης