Αβραμόπουλος: Έκκληση να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες στις οικογένειες τους

Αβραμόπουλος: Έκκληση να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες στις οικογένειες τους

«Έγινε ένα μικρό λάθος, πρέπει να κυριαρχήσει η σύνεση και ο ρεαλισμός», τόνισε  

Στα Ευρώ-Τουρκικά προβλήματα και στους δύο στρατιώτες που κρατούνται στις Τουρκικές φυλακές αναφέρθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τη μετανάστευση, λέγοντας πως το ζήτημα αυτό αποτελεί μια τυπικότητα η οποία όμως έχει κλιμακωθεί χωρίς λόγο.

“Οι δύο στρατιώτες βρίσκονταν σε μια περιοχή χωρίς ξεκάθαρες σημάνσεις συνόρων όπως τείχη ή φράχτες και αντίστοιχα περιστατικά έχουν συμβεί στο παρελθόν”, σημείωσε ο Επίτροπος κάνοντας έκκληση να επιστραφούν πίσω στις οικογένειες τους έτσι ώστε να βελτιωθεί το κλίμα στις Ευρωτουρκικές σχέσεις.

“Έγινε ένα μικρό λάθος, πρέπει να κυριαρχήσει η σύνεση και ο ρεαλισμός”, είπε.

Με το βλέμμα στην Ευρωτουρκική Σύνοδο στη Βάρνα είναι επίσης η Επιτροπή με τον Επίτροπο Αβραμόπουλο να δηλώνει πως προετοιμαζόμαστε για μια “καλή συνάντηση” στη Βάρνα και θα αποτελέσει ευκαιρία να αποσαφηνιστούν πολλές πτυχές με τη συνεργασία στη Τουρκία. “Προσβλέπουμε σε μια καλή συνάντηση κορυφής στη Βάρνα”, ολοκλήρωσε. 

Ο Επίτροπος στη συνέχεια δήλωσε πως “Η συνεργασία μας με τη Τουρκία είναι σημαντική και η επαναπροσέγγιση της Τουρκίας, είναι μια μακροχρόνια διαδικασία, είναι ένα ζήτημα κοινής και ξεκάθαρης πολιτικής θέλησης και δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν εντάσεις. Με το να επιλύσουμε τις εντάσεις αυτές θα στείλουμε ένα σαφές θετικό μήνυμα και αναφέρομαι και στους 2 Έλληνες στρατιώτες που κρατούνται στη Τουρκία”. 

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Μπράβο στην Ε Ε !

Δώστε σεις 3 δις στους μεμέτηδες για να κάνουν ακόμα χειρότερα στην Ελλάδα !

ΟΤΑΝ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ...."ΧΡΥΣΟΣ"!!

Και που το ξέρεις εσύ κε Αβραμό... ότι έγινε λάθος??? Μήπως ήσουν εκεί κοντά και δεν το ξέρουμε???Η μήπως έχεις βρεθεί ποτέ σε περίπολο συνοριακής μας γραμμής στον Εβρο????

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mitsotakis_papasd

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κόσμο και να ακούσει προβλήματα της καθημερινότητας,  στην πρωτεύουσα του Δήμου Φαιστού, τις Μοίρες

4
kiriakos_mesara

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι είναι ένα απαραίτητο έργο για την Κρήτη, που θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει υλοποιηθεί, ενώ ευχήθηκε την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί την Κρήτη, να το δει ολοκληρωμένο