Παππάς: Η σοσιαλδημοκρατία πρέπει να φέρει πάλι την κοινωνική Ευρώπη στο προσκήνιο

Παππάς: Η σοσιαλδημοκρατία πρέπει να φέρει πάλι την κοινωνική Ευρώπη στο προσκήνιο

«Το κοινωνικό κράτος, τα ισχυρά συνδικάτα, οι πολιτικές ελευθερίες, είναι μεταξύ των παραγόντων που έκαναν ηγέτιδα δύναμη τη σοσιαλδημοκρατία» υπογράμμισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ

«Η Ελλάδα μπαίνει σε νέα εποχή. Μετά τον Αύγουστο δεν θα μετατραπεί σε "γη της επαγγελίας", αλλά θα μπορεί πιο ελεύθερα να χαράσσει τη δική της πορεία και να συμβάλλει στο διάλογο για το μέλλον της Ευρώπης" ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας σε φόρουμ για τον παγκόσμιο διάλογο στη Βιέννη. "Είναι κρίσιμο η Ευρώπη να ξεπεράσει το πολιτικό, κοινωνικό και θεσμικό της έλλειμμα» συμπλήρωσε. 

Ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι «η σοσιαλδημοκρατία πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να φέρει πάλι την κοινωνική Ευρώπη στο προσκήνιο. Το κοινωνικό κράτος, τα ισχυρά συνδικάτα, οι πολιτικές ελευθερίες, είναι μεταξύ των παραγόντων που έκαναν ηγέτιδα δύναμη τη σοσιαλδημοκρατία» υπογράμμισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.   

Τέλος, κάλεσε τη σοσιαλδημοκρατία «να συμμετάσχει σε μια μεγάλη και ενεργητική συμμαχία της Αριστεράς, της Σοσιαλδημοκρατίας, των Πρασίνων και άλλων προοδευτικών κινημάτων, που θα δώσει τη μάχη για: α) ευρωπαϊκό επίδομα ανεργίας, β) αυξημένους κοινοτικούς προϋπολογισμούς, γ) κοινό Ευρωπαίο υπουργό Οικονομικών και υπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων, δ) αυξημένες αρμοδιότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου». 

ΣΧΟΛΙΑ (6)

ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ

ΑΙ ΜΩΡΗ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΣΟΥ !! ΚΗΦΗΝΑ ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ''ΔΟΥΛΕΜΑ'' ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ , ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΕΡΕΓΓΥΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ !!! ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ...

ΝΙΚΟΣ

Μιλάει ο Παππάς για σοσιαλδημοκρατία που θα επαναφέρει το κοινωνικό κράτος στην Ευρώπη. Ο "ριζοσπάστης" αριστερός που έπεσε στα τέσσερα και υπέγραψε τα μνημόνια που του επέβαλαν οι μεγαλοκαρχαρίες, για την καρέκλα και μόνο. Αυτός, που ενώ έκοψε ότι έκοψε, θα μειώσει κι άλλο τις συντάξεις και το αφορολόγητο. Αυτός που κόβει χιλιάρικα και μοιράζει κατοστάρικα κάθε Χριστούγεννα. Αυτός που διόρισε τον μπαμπά του διοικητή στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης, θα φτιάξει κοινωνικό κράτος.

!!!!!!!!!

Στα τσακιδια βρωμερο συριζαιικο σκουλικι !!!!!!!!

ΙΝΔΙΑΝΟΣ Ν.Α. ΕΥΡΩΠΗΣ

δηλαδή την ευημερία που έφερε ο Σύριζα στην Ελλάδα θα την φέρετε και στην Ευρώπη ,περιμένουμε

μ.πασοκ

ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΛΟΓΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

@

Με μπροστάρηδες τους Καρανικαίους? ? ? ?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zaef00

Ανασκευασμένες εμφανίζονται οι δηλώσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων από το πρακτορείο ΜΙΑ - Πλέον, εμφανίζεται να αναγνωρίζει ότι «ένα μέρος της γεωγραφικής ενότητας της Μακεδονίας είναι στην Ελλάδα, ένα στην Βουλγαρία και το βόρειο τμήμα είναι στη χώρα μας»  

34
zaef_mesa

Κλιμακώνει τις προκλήσεις ο πρωθυπουργός των Σκοπίων στην προσπάθειά του να συσπειρώσει τους πολίτες της χώρας του εν όψει του δημοψηφίσματος της 30ής Σεπτεμβρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών

123