Κασιμάτη: Η κυβέρνηση να αποτιμήσει και τις ευθύνες της ΕΠΟ

Κασιμάτη: Η κυβέρνηση να αποτιμήσει και τις ευθύνες της ΕΠΟ

Με ανάρτησή της στο Facebook η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στα έκτροπα της Τούμπας και ζητά από την κυβέρνηση να πάρει άμεσα τις δύσκολες αποφάσεις που έχει προαναγγείλει 

Τις μεροληπτικές αποφάσεις υπέρ του ΠΑΟΚ αναδεικνύει ως αιτία για τα χθεσινά έκτροπα στο γήπεδο της Τούμπας η κυρία Νινα Κασιμάτη αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το έργο εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου από την ΕΠΟ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτηση της στο Facebook από το Παρίσι που βρίσκεται για εργασίες του Συμβουλίου της Ευρώπης γράφει:

« «Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει»....

Στα διεθνή ΜΜΕ αναφέρεται και η απόφαση - εξάμβλωμα της αθλητικής «δικαιοσύνης» με τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ίσως αυτή να εξηγείται από τα χθεσινά έκτροπα στην Τούμπα για τους ενδεχόμενους τρόπους ή την πίεση υπό την οποίαν ελήφθη.

Η εξαχρείωση που συνιστά η εισβολή του προέδρου του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο με όπλο ενώπιον όλων, συμπυκνώνει τη χαμένη τιμή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η πολιτεία πρέπει να πάρει άμεσα τις δύσκολες αποφάσεις που προανήγγειλε, αφού πρώτα αποτιμήσει, υπό το φως των διαδοχικών γεγονότων, και το έργο της ΕΠΟ για την εξυγίανση του πρωταθλήματος».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4621158

Περιλαμβάνει: Αύξηση των εξουσιών του Προέδρου της Δημοκρατίας - Αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων - Περιορισμό της βουλευτικής ασυλίας - Κατάργηση της διάλυσης της Βουλής «για εθνικό θέμα υψίστης σημασίας» - Ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων κ.ά

European_Parliament

Η εισηγήτρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζητά την επίσημη αναστολή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία – «Μία κόκκινη γραμμή έχει περαστεί για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είπε η Πιρί

4