Μήνυμα Τσίπρα σε Άγκυρα με αφορμή κλάδο ελαίας που του δώρισε η ΓΣΕΒΕΕ

Μήνυμα Τσίπρα σε Άγκυρα με αφορμή κλάδο ελαίας που του δώρισε η ΓΣΕΒΕΕ

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε εμμέσως στην ένταση που υπάρχει με την Τουρκία - Ευχήθηκε συνεννόηση όλων των πλευρών στα νοτιοανατολικά της Ευρώπης

Ενα συμβολικό δώρο έλαβε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καββαθά κατά τη διάρκεια της δεύτερης Συνάντησης των Αθηνών για τις Ευρωπαϊκές ΜμΕ με θέμα «Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και Οικονομική Δημοκρατία: μοχλοί ανάπτυξης και καινοτομίας».

Συγκεκριμένα ο κ. Καββαθάς έδωσε ένα κλαδί ελιάς στον κ. Τσίπρα λέγοντας ότι «για μας σημαίνει συνεργασία για να βγάλουμε όλοι μαζί τη χώρα από το αδιέξοδο και να δώσουμε ελπίδα στην επόμενη γενιά»

Ο Πρωθυπουργός, παραλαμβάνοντας το δώρο απάντησε:

«Ας ελπίσουμε αυτός ο κλάδος ελιάς να έχει έναν ευρύτερο συμβολισμό στις μέρες τις κρίσιμες που διανύουμε. Ας συμβολίζει την ειρήνη, τη συνεννόηση και τη συνεργασία τόσο των κοινωνικών δυνάμεων στο εσωτερικό της χώρας όσο όμως και όλων των πλευρών που συναπαρτίζουν αυτή την εύθραυστη γειτονιά στα νοτιοανατολικά της Ευρώπης. Αρα είναι χρήσιμο αυτό το δώρο και συμβολικό».ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΕΛΛΗΝ

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΑΝΗΔΕΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΚΟΜΑ!!

sos

ΒΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ????? ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ.....ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ......

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης