Λεουτσάκος: Ο Τσίπρας δεν έχει κανένα φραγμό για να δικαιολογήσει το μισθό του

Λεουτσάκος: Ο Τσίπρας δεν έχει κανένα φραγμό για να δικαιολογήσει το μισθό του

«Είναι πιο σέξι τα ΜΑΤ επί ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας στο ΘΕΜΑ 104,6 με αφορμή το άγριο ξύλο που έπεσε την Τετάρτη έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου

Λεουτσάκος: Ο Τσίπρας δεν έχει κανένα φραγμό για να δικαιολογήσει το μισθό του
«Ο Τσίπρας προσπαθώντας να δικαιολογήσει το μισθό του φαίνεται ότι δεν έχει κανένα φραγμό» δήλωσε την Πέμπτη στο ΘΕΜΑ 104,6
το στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας Στάθης Λεουτσάκος, ένας από τους διαδηλωτές που δέχθηκαν
άγριο ξύλο κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας έξω από συμβολαιογραφείο την Τετάρτη το μεσημέρι.

Κλείσιμο
Θύμισε, επίσης, τις λαϊκές ρήσεις ότι «όταν σε πάρει η κατηφόρα μετά δεν έχει σταματημό είναι ο πάτος, το τέλος» και ότι «την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας».

Σχολίαζοντας με σκωπτικό ύφος όσα συνέβησαν στην οδό Καποδιστρίου είπε ότι «είναι πιο σέξι τα ΜΑΤ επί ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτοντας ότι «ο αυταρχισμός και η βιά παραμένει η ίδια από όπου κι αν προέρχεται».

Σύμφωνα με τον ίδιο οι διαδηλωτές δεν προκάλεσαν την αστυνομία, αντίθετα, μάλιστα, όταν ζήτησαν να είναι και άλλοι διαδηλωτές στην αντιπροσωπεία που θα ανέβαινε στο συμβολαιογραφείο «διαβεβαίωσα εγώ προσωπικά οτι κανείς από όσους ανέβαιναν στο συμβολαιογραφείο δεν θα προκαλούσε ένταση».

«Δεν μπορεί να είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές 4 εκατ. Έλληνες, υπάρχουν κακοπληρωτές και η κυβέρνηση οφείλει να τους βρει» κατέληξε ο κ. Λεουτσάκος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης