Λοβέρδος: Η πατρίδα είναι ανάμεσα στις συμπληγάδες της τουρκικής προκλητικότητας και της κυβερνητικής ανεπάρκειας

Λοβέρδος: Η πατρίδα είναι ανάμεσα στις συμπληγάδες της τουρκικής προκλητικότητας και της κυβερνητικής ανεπάρκειας

Επισημαίνει σε δήλωσή του πως «Η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών δεν εξελίχθηκε δυστυχώς όπως αρχικά ανέμενε η ελληνική κυβέρνηση, ως ένα κοινότυπο μεθοριακό επεισόδιο δηλαδή»

Για τουρκική προκλητικότητα αλλά και κυβερνητική ανεπάρκεια κάνει λόγο ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτών.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και μέλος της επιτροπής Εξωτερικών υποθέσεων και Άμυνας επισημαίνει σε δήλωσή του πως «Η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών δεν εξελίχθηκε δυστυχώς όπως αρχικά ανέμενε η ελληνική κυβέρνηση, ως ένα κοινότυπο μεθοριακό επεισόδιο δηλαδή».

«Οι συνθήκες των πραγμάτων υπαγορεύουν το συμπέρασμα οτι η πατρίδα βρίσκεται ανάμεσα στις συμπληγάδες της τουρκικής προκλητικότητας κυρίως αλλά και της κυβερνητικής ανεπάρκειας» τονίζει ο κ. Λοβέρδος για να προσθέσει «Επειδή όμως η πατρίδα αξίζει περισσότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ εμείς συμβάλλουμε ψύχραιμα και υπεύθυνα στην αντιμετώπιση της κρίσης και στηρίζουμε κάθε ενέργεια που θα οδηγήσει στην γρήγορη απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Νίκος

Έχει απόλυτα δίκιο ! Ανάμεσα σε προδοτες και εχθρούς ! Τους Τούρκους απ την μια και την συμμορία των κυβερνώντων απ την άλλη .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης