Τηλεοπτική κάλυψη στην προανακριτική για την υπόθεση Novartis ζητά ο Λοβέρδος

Τηλεοπτική κάλυψη στην προανακριτική για την υπόθεση Novartis ζητά ο Λοβέρδος

«Όλα στο φως και έρευνα για όλα» ανέφερε – Ο κ. Λοβέρδος έκανε λόγο για καθυστέρηση στην έναρξη των συνεδριάσεων – «Να ξεχάσετε τα σχέδια για άμεσο κλείσιμο της επιτροπής» ανέφερε

Τηλεοπτική κάλυψη στην προανακριτική για την υπόθεση Novartis ζητά ο Λοβέρδος
Ανοικτές συνεδριάσεις με τηλεοπτική κάλυψη από το Κανάλι της Βουλής ζήτησε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος για τις εργασίες της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Novartis.

Όπως εξήγησε η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις κατά την πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα στις 16:00 μεταξύ των οποίων οι δημόσιες συνεδριάσεις, λίστα με κατάλογο μαρτύρων κ.α.

«Όλα στο φως και έρευνα για όλα» ανέφερε ο κ. Λοβέρδος για να προσθέσει ότι «η πρώτη συνεδρίαση ορίστηκε 13 ημέρες μετά την ψήφιση της πρότασης. Γιατί τέτοια καθυστέρηση; Να ξεχάσετε τα σχέδια για άμεσο κλείσιμο της επιτροπής. Δεν θα τα κουκουλώσετε όλα».

Ο ίδιος σχολίασε και τον πρόσφατο ανασχηματισμό λέγοντας ότι χαρακτηρίζεται από «αμηχανία και απόλυτη ένδεια. Ο καιρός έχει περάσει και οι κόκκοι άμμου της κλεψύδρας πέρασαν στο κάτω μέρος. Όλα θα κριθούν στις κάλπες σε λίγους μήνες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης