Μαξίμου: Η ΝΔ βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και πανικό λόγω Novartis

Μαξίμου: Η ΝΔ βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και πανικό λόγω Novartis

Tο Μέγαρο Μαξίμου σχολιάζει την πρόταση της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής για Ξανθό, Πολάκη και Κουρουμπλή – «Με την πρότασή της μετέτρεψε την υπερασπιστική γραμμή των αντιπερισπασμών σε κωμωδία» σχολιάζει 

Μαξίμου: Η ΝΔ βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και πανικό λόγω Novartis
«Σύγχυση και πανικό» στη Νέα Δημοκρατία βλέπει η κυβέρνηση, η οποία απαντά  στην πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύσταση
προανακριτικής για τους κ.κ.  Ξανθό
, Πολάκη και
Κλείσιμο
Κουρουμπλή.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι πλέον πασιφανές ότι βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και πανικό», αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού και προσθέτουν πως «με την πρότασή της για σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τους κ. Ξανθό, Πολάκη και Κουρουμπλή μετέτρεψε την υπερασπιστική γραμμή των αντιπερισπασμών σε κωμωδία».

Όπως αναφέρει η κυβέρνηση «θα καλωσορίσουμε τους εισηγητές της και τον κ. Μητσοτάκη στη Βουλή και περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν στην απέλπιδα προσπάθεια να διαφύγουν των ευθυνών τους για το σκάνδαλο Novartis και να πείσουν τους πολίτες πως «όλοι είμαστε ίδιοι». Ματαιοπονούν». 
 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει: 

«Η Νέα Δημοκρατία είναι πλέον πασιφανές ότι βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και πανικό.

Με την πρότασή της για σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τους κ. Ξανθό, Πολάκη και Κουρουμπλή μετέτρεψε την υπερασπιστική γραμμή των αντιπερισπασμών σε κωμωδία.

Θα καλωσορίσουμε τους εισηγητές της και τον κ. Μητσοτάκη στη Βουλή και περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν στην απέλπιδα προσπάθεια να διαφύγουν των ευθυνών τους για το σκάνδαλο Novartis και να πείσουν τους πολίτες πως «όλοι είμαστε ίδιοι». Ματαιοπονούν». 

 

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης