Τσαβούσογλου: Θα προστατεύσουμε τα δικιαώματα των Τουρκοκυπρίων στο φυσικό αέριο της Κύπρου

Τσαβούσογλου:  Θα προστατεύσουμε τα δικιαώματα των Τουρκοκυπρίων στο φυσικό αέριο της Κύπρου

Σε περίπτωση που η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν θελήσει να μοιραστεί αποθέματα φυσικού αερίου

«Η Τουρκία θα προστατεύσει τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων και της Τουρκίας εάν η Ελληνοκυπριακή πλευρά δεν θέλει να μοιραστεί τα αποθέματα φυσικού αερίου με τους Τουρκοκύπριους», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Σε δηλώσεις του από το Κουβέιτ, είπε ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά μέχρι σήμερα δεν πλησίασε σε λύση του Κυπριακού, προσθέτοντας ότι «και ο Τουρκοκυπριακός λαός έχει δικαιώματα στα αποθέματα φυσικού αερίου γύρω από την Κύπρο». «Εάν και αυτό δεν θέλετε να το μοιραστείτε τότε θα προστατεύσουμε τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων, της "ΤΔΒΚ" (ψευδοκράτος) και της Τουρκίας», ανέφερε. 

Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι θέλουν να συνεχίσουν τη φιλία και τις σχέσεις καλές γειτονίας με την Ελλάδα και γι αυτό χρειάζεται οι κινήσεις να γίνονται με κοινή αντίληψη.
 

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

Σύντομα οι Βούλγαροι θα ζητήσουνε μερίδιο από τα πετρέλαια της Θάσου και τα σκοπιανά από τα εισιτήρια του μουσείου της Βεργίνας... Περάστε κόσμε!

την πατήσατε

Δημιουργήσατε το κρατικό μόρφωμα που το λέτε Δημ.της Βόρειας Κύπρου και το οποίο ελάχιστα κράτη αναγνωρίζουν . Δυστυχώς το μόρφωμα αυτό ΔΕΝ διαθέτει πρόσβαση στο κοιτάσματα που βρίσκονται νοτίως της Κύπρου . Τώρα είστε αναγκασμένοι ή να καταργήσετε την εκτρωματική κρατική οντότητα ή να μπείτε σε πολεμικές περιπέτειες στις οποίες θα είστε αντίθετοι με πολλά οργανωμένα και συγκροτημένα κράτη ....

Ρεαλισμός

Αν και έχετε δίκιο, η αποφασιστικοτητα της Τουρκίας και η σύγκρουση με όλους δεν έχουν προηγούμενο. Μόνο το Ισραήλ και οι ΗΠΑ θέλουν και μπορούν να υπερασπιστουν στρατηγικές επενδύσεις. Για τους άλλους δεν νομίζω.

Έλλην

Θα είχατε δικαιώματα εάν δεν ήσασταν δυνάμεις κατόχης ...προς το παρόν τον πουλο - εάν θέλετε αεριο έξω από τη Κύπρο κ αφήστε τα υπόλοιπα στους Κυπραιους (Έλληνες η Τούρκους)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

toskas

Για την υπόθεση Μπουτάρη κατηγόρησε την ΝΔ ότι έχει στρώσει το χαλί σε ακροδεξιές παρέες - Μίλησε για μείωση της εγκληματικότητας, υπογραμμίζοντας ότι έχουν αφαιρεθεί 800 αστυνομικοί από τη φύλαξη προσώπων

2