Αναστασιάδης: Να μην ανησυχείτε για τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ

Αναστασιάδης: Να μην ανησυχείτε για τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ

Οι χειρισμοί γίνονται με τρόπο αποτρεπτικό της οποιασδήποτε κρίσης, διαβεβαιώνει ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης – Ευαρέσκεια για την ανακοίνωση των προκαταρκτικών αποτελεσμάτων στο στόχο «Καλυψώ» 

Αναστασιάδης: Να μην ανησυχείτε για τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ
Να μην ανησυχεί κανένας, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας από οποιονδήποτε, διαμήνυσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σε σχέση με τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ, ενώ εξέφρασε παράλληλα την ευαρέσκεια του για την ανακοίνωση των προκαταρκτικών αποτελεσμάτων στο στόχο «Καλυψώ». 

O Κύπριος  Πρόεδρος είπε ότι οι χειρισμοί γίνονται κατά τρόπο αποτρεπτικό της οποιασδήποτε κρίσης, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στην οικονομία ή στο κράτος γενικότερα. Επίσης, δεν θέλησε να σχολιάσει δήλωση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν για το θέμα.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΝΙ ότι στον στόχο «Καλυψώ» εκτιμάται ότι υπάρχουν 6-8 τρισ. κυβικά πόδια φυσικού αερίου, αλλά και τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, είπε ότι «για το πρώτο εκφράζω την ευαρέσκεια μου, για το δεύτερο τη δυσαρέσκεια μου. Αλλά θα κρατήσω τους ίδιους χαμηλούς τόνους μέχρις ότου εξαντληθούν όλα ανεξαιρέτως τα όσα πράττουμε κατά τον τρόπο που επιβάλλεται να ενεργήσουμε», είπε.

Κλείσιμο
Σε σχόλιο δημοσιογράφου ότι οι πολίτες ανησυχούν, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας διαμήνυσε «να μην ανησυχεί κανένας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας από οποιονδήποτε. Οι χειρισμοί γίνονται κατά τρόπο αποτρεπτικό της οποιασδήποτε κρίσης, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα είτε στην οικονομία είτε στο κράτος», τόνισε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης