Αβραμόπουλος για Novartis: Συκοφάντες και νοσηρά μυαλά μου έστησαν σκευωρία

Αβραμόπουλος για Novartis: Συκοφάντες και νοσηρά μυαλά μου έστησαν σκευωρία

«Αυτό που λέει, -ο μάρτυρας- όχι μόνο δεν στέκει, αλλά είναι συκοφαντία. Αυτό που δεν ξέρει αυτός ο αλητήριος είναι ότι δεν ήταν το υπουργείο, ήταν η Βουλή. Ας κατηγορήσει λοιπόν ευθέως τη Βουλή», τονίζει ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης

Για «σκευωρία», που του έστησαν «συκοφάντες» και «νοσηρά μυαλά» έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης και πρώην υπουργός, Δημήτρης Αβραμόπουλος
, εκφρλάζοντας την οργή του για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι «σήμερα έλαβα γνώση της ατεκμηρίωτης και διάτρητης δικογραφίας. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρόκειται για σκευωρία χωρίς προηγούμενο που σε καμία χώρα της Ε.Ε. δεν θα ευσταθούσε. Μόνο νοσηρά μυαλά θα μπορούσαν να την εμπνευστούν».

Ο Ευρωπαίος επίτροπος αντέδρασε σε όσα υποστηρίζει ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες για μίζες που δόθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού που αφορούσε στον μοριακό έλεγχο αίματος για τον ιο HIV.

«Όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου, μια εβδομάδα μετά, δύο συμπατριώτες μας πέθαναν από τον ιο HIV. Τότε ρώτησα τους συνεργάτες μου τι χρειάζεται και μου απάντησαν μοριακός έλεγχος. Να εγκαταστήσουμε, απάντησα. Μου είπαν ότι χρειάζεται διαγωνισμός και θα στοιχίσει πολλά. Και τότε τι έκανα; Αντί να διενεργήσει τον διαγωνισμό το υπουργείο Υγείας ή το υπουργείο Ανάπτυξης , κάτι που δεν ξέρουν αυτοί οι συκοφάντες, εισηγήθηκα και πέρασε νόμος με τον οποίο συνεστήθη διακομματική επιτροπή της Βουλής, για πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου, που διενήργησε τον διαγωνισμό για τον μοριακό έλεγχο και στο τέλος με βάση τις αποφάσεις αυτές προχωρήσεις».

«Αρα αυτό που λέει, όχι μόνο δεν στέκει, αλλά είναι συκοφαντία. Αυτό που δεν ξέρει αυτός ο αλητήριος είναι ότι δεν ήταν το υπουργείο, ήταν η Βουλή. Ας κατηγορήσει λοιπόν ευθέως τη Βουλή» δήλωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, προσθέτοντας:

«Θα περίμενα οι ανακριτές αυτά να τα ρωτούν και όχι να παίρνουν στα σίγουρα όσα τους λένε αυτοί οι περιέργοι τύποι που προσπαθούν να φυλάξουν τον πισινό τους από όσα τους περιμένουν για τις απατεωνιές που έκαναν στις εταιρείες τους».

Άδωνις: Ψεύτης και υποκριτής ο Τσίπρας, κατασκεύασε τις κατηγορίες

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίομ κατηγόρησε ότι εκείνος «κατασκεύασε τις κατηγορίες» εναντίον του και τον ενέπλεξε στην υπόθεση Novartis, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού «Ε», τόνισε ότι οι κατηγορίες θα αποδειχτούν ανυπόστατες και ότι οι μάρτυρες δεν καταθέτουν συγκεκριμένα στοιχεία. 

«Έκανα τη δουλειά των τηλεπωλήσεων και των μαθημάτων των Αρχαίων Ελληνικών 15 χρόνια πριν. Κάνω αυτή τη δουλειά από το 1999. Είναι δυνατόν να κάνω αυτή τη δουλειά από το 1999 στη τηλεόραση και εκεί να ξεπλένω τα χρήματα της Novartis ή έκανα ξέπλυμα χρήματος από το 1999 μέχρι το 2013 που έγινα υπουργός, που τα περισσότερα χρόνια δεν ήμουν βουλευτής; Ο ισχυρισμός του πρώτου μάρτυρα είναι ότι πιθανολογεί πως παίρνω λεφτά και ότι τα ξεπλένω μέσα από τις τηλεπωλήσεις και τα μαθήματα αρχαίων ελληνικών. Οι τζίροι των εταιρειών μου είναι πολύ μειωμένοι από τότε που έγινα υπουργός σε σχέση με πριν. Όλα τα έχει οργανώσει προσωπικά ο Τσίπρας με όργανο τον Παπαγγελόπουλο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποκαλώντας τον πρωθυπουργό «ψεύτη» και «υποκριτή». 

Τόνισε δε ότι «τον Φρουζή τον έχω δει πολλές φορές ως πρόεδρο του ΣΦΕΕ. Ποτέ δεν υπονόησε να μου δώσει λεφτά. Αν το είχε υπονοήσει, θα τον είχα πετάξει από το γραφείο μου με τις κλωτσιές». «Ντρέπομαι που ο πρωθυπουργός επέλεξε τον δρόμο της λάσπης», πρόσθεσε.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν άφησε αναπάντητες ούτε τις προκλήσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, λέγοντας πως «έκανε τους μάρτυρες να κελαηδήσουν» και πρόσθεσε ότι «στην ουσία ομολογεί την ανάμιξή του στην υπόθεση».


ΣΧΟΛΙΑ (36)

Φάγανε, φάγανε, φάγανεεεεεεεεεεεεεε

Mέσα στην μπoυζού, στον Κορυδαλλό οι κλεφτoπασοκοι να κάνουν παρέα τους γαλάzιους μιζαδόρους!!!

Μανόλης

Καταδίκη σε ποινικό δικαστήριο δεν γίνεται με πιθανολογίες, εικασίες και υποθέσεις. Πολιτική ευθύνη για την ζημιά που έχει υποστεί το ελληνικό δημόσιο και οι Έλληνες Πολίτες θα αναλάβει ποτέ κανείς;

Άννα

Το ότι είναι όλο στημένο από τα λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ που κατέστρεψαν και πούλησαν την Ελλάδα, κορόιδεψαν και συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό είναι εμφανές. Να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Άρχισαν τα όργανα...

...φύγε απ' τη θέση σου! Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια...

Μαδούρο game

Αυτή η ιστορία πρέπει να ονομαστεί : ΜΑΔΟΥΡΟ GAME αφού είναι άξια των μεθόδων του συντρόφου.

Μονυρεζόρ

<<Πιθανολογώ>>, λένε οι μάρτυρες. Πιθανολογούν. Ναί σωστά διαβάζουμε ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΥΝ. Δηλαδή πιθανολογούν ότι δύο πρώην πρωθυπουργοί, καμιά δεκαριά πρώην υπουργοί και ο εν ενεργεία διοικητής της τράπεζας Ελλάδος έχουν δωροδοκηθεί. ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΟΥΝ!!! Αυτή η ιστορία πρέπει να ονομαστεί ΜΑΔΟΥΡΟ GAME για την μέθοδό της. Κατηγορούν ανθρώπους όχι με αποδείξεις αλλά με ποθανολογήσεις και καταργούν το κράτος δικαίου.

zento

H υπόθεση είναι φανερά στημένη, πιο στημένη πεθαίνεις

Γεώργιος

Συριζακια και χρυσαυγουλακια ονειρεύεται φυλακές ... Μην βιάζεστε με την σειρά θα πάτε όλοι !!

Πασόκος λαμόγιο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί!!!

Το στυλ του η συμπεριφορά του και τα όλα του, φωτογραφίζουν πασόκο λαμόγιο αλλά είναι τέτοιο νεοδημοκρατικό. Δεν διαθέτει την αγριήλα ενος νεοδημοκράτη που απειλεί με φυλακές και τα τοιαύτα..............Άλλος ένας απ αυτούς που έσωσαν την ελλάδα.......Θυμάμαι που κουνούσε το δάχτυλο σαν δήμαρχος και έλεγε μπροστά στις κάμερες τονίζοντας μιά μιά τις λέξεις και κουνώνας το δάχτυλο επιδεικτικά: .........Και να ξέρει ο αθηναίος οτι το φετινό χριστουγενιάτικο δένδρο της αθήνας είναι το ψηλότερο της ευρώπης.....Ούτε για κωμωδία δεν κάνει......να γιατί χρεοκόπησε η ελλαδίτσα......έργα και λόγια άνευ ουσίας..........οι εκλεκτοί του λαού οι λεγόμενοι.......κατ ευφημισμό.......και λίαν επιεικώς άμπαλοι......πλούτισαν εις βάρος του λαού.........πουλώντας κοπανιστό αέρα........

Αισχροί

Όχι συκοφάντες ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

venizels1

«Ο Καμμένος είναι παράγοντας ασάφειας και υπονομεύει τη σοβαρότητα της πολιτικής» είπε ο πρώην υπουργός τονίζοντας ότι ο υπ. Άμυνας μοιράζεται τον ίδιο αξιακό κώδικα «της χυδαιότητας» με τον Αλέξη Τσίπρα

4629405

Ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχολιάζει τις «ζυμώσεις» πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και λίγες ώρες μετά το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Νοτοπούλου, κάνει λόγο για προσπάθεια «χειραγώγησης» της τοπικής αυτοδιοίκησης

2