Πηγές Μαξίμου: Όσο κι αν κάποιοι δε θέλουν αυτή η κυβέρνηση θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια

Πηγές Μαξίμου: Όσο κι αν κάποιοι δε θέλουν αυτή η κυβέρνηση θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια

Κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας και κυβερνητικού εταίρου βάζουν τέλος στα σενάρια περί κυβερνητικής κρίσης διάφορων «καλοθελητών»

Πηγές Μαξίμου: Όσο κι αν κάποιοι δε θέλουν αυτή η κυβέρνηση θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια
«Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου βάζουν οριστικά τέλος στα σενάρια περί κυβερνητικής κρίσης διάφορων καλοθελητών του παλιού πολιτικού συστήματος»,  αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου οι ίδιες πηγές δηλώνουν «Όσο και αν κάποιοι δε θέλουν, θα είναι αυτή η κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα έξω από τα μνημόνια και την επιτροπεία».

Ο υπουργός Άμυνας  στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αναφερόμενος στην κυβερνητική συνεργασία, ήταν ξεκάθαρος, υπογραμμίζοντας ότι «οι ΑΝΕΛ κάναμε μία έντιμη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και αυτή την έντιμη συμφωνία θα την τιμήσουμε μέχρι το τέλος, μέχρι το τέλος της τετραετίας».

«Θεωρούμε ότι σε σύντονο χρονικό διάστημα ο κόσμος θα αντιληφθεί τη σημασία αυτής της συνεργασίας» προσέθεσε, ενώ άφησε αιχμές κατά της ΝΔ: «Σε εκείνους που κάνουν σενάρια, αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση. Η δική μας θέση είναι καθαρή. Εκείνοι είναι που πρέπει να αποφασίσουν με ποια πολιτική είναι. Με τις θέσεις του Βουκουρεστίου, τη θέση του κ. Καραμανλή ή τη θέση που εκφράζει δημόσια ο κ. Μητσοτάκης; Ας λύσουν αυτοί τα προβλήματά τους και ας παρακολουθήσουν το κυβερνητικό έργο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης