Δημήτρης Καμμένος απαντά σε Σκουρλέτη: Εμείς δεν κάνουμε παρέα με τον Ρουβίκωνα

Δημήτρης Καμμένος απαντά σε Σκουρλέτη: Εμείς δεν κάνουμε παρέα με τον Ρουβίκωνα

«Εμείς δεν κάνουμε παρέα με αναρχικούς ούτε στήνουμε ΚΕΠ στα Εξάρχεια για αναρχικούς. Εμείς δεν χαιρόμαστε που βγαίνει ο δολοφόνος Κουφοντίνας. Εμείς δεν πετάμε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια. Υπάρχουν διαφορές» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ

Δημήτρης Καμμένος απαντά σε Σκουρλέτη: Εμείς δεν κάνουμε παρέα με τον Ρουβίκωνα
Οργισμένη είναι η αντίδραση των ΑΝΕΛ στις
δηλώσεις του κ. Πάνου Σκουρλέτη που χαρακτήρισε «λάθος» την θέση  του κ. Πάνου Καμμένου για το «Σκοπιανό
» και κάλεσε τους βουλευτές του να είναι «πιο προσεκτικοί».

Ο κ.
Κλείσιμο
Δημήτρης Καμμένος με παρέμβασή του στην εκπομπή του . Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 είπε: «θα ήθελα να μιλήσω για το δεικτικό σχόλιο του κ. Σκουρλέτη για τους βουλευτές μας που μετείχαν στην μεγαλειώδη διαδήλωση. Εμείς δεν κάνουμε παρέα ούτε δικαιολογούμε τον Ρουβίκωνα. Εμείς δεν κάνουμε παρέα με αναρχικούς ούτε στήνουμε ΚΕΠ στα Εξάρχεια για αναρχικούς. Εμείς δεν χαιρόμαστε που βγαίνει ο δολοφόνος Κουφοντίνας. Εμείς δεν πετάμε την εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια. Υπάρχουν διαφορές».

Σε άλλο σημείο υποστήριξε πως «εμείς δεν θα γίνουμε Αριστεροί, συγκυβερνούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν είμαστε όλοι από την ίδια μήτρα, ο καθένας έχει τα πιστεύω του».

Αναφορικά με το «Σκοπιανό» εξέφρασε την βεβαιότητα πως ο πρωθυπουργός θα φέρει «καλή λύση με λυμένο το Συνταγματικό που είναι σημαντικότερο ζήτημα  από το όνομα».

Ωστόσο επανέλαβε πως «έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν θα δεχτούμε τον όρο Μακεδονία ή παράγωγά του, ειδικά αυτή την περίοδο που η θέση μας είναι ενισχυμένη» ενώ ξεκαθάρισε πως από τα πέντε ονόματα που έχουν δημοσιευθεί πως είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης «δεν θα ψηφίσει κανένα, αν έρθουν στη Βουλή», προσθέτοντας: «Εμείς οι ΑΝΕΛ προσέχουμε για να έχουμε. Ελπίζω και εύχομαι ο πρωθυπουργός να έχει καλές διαπραγματεύσεις και δεν θα αφήσει ενδεχόμενα αλυτρωτισμού».

Ο Δημήτρης Καμμένος πάντως εκτίμησε ότι οι Σκοπιανοί δεν θα δεχτούν να αλλάξουν στο Σύνταγμά τους όλα όσα απαιτούνται για να εξαλειφθούν όλα τα ενδεχόμενα αλυτρωτισμού και είπε: «Είμαι της γνώμης ότι δεν θα υπάρξει λύση άμεσα, γι' αυτό πρέπει να προσέχουμε όλοι».

Σχολιάζοντας το συλλαλητήριο για την Μακεδονία την περασμένη Κυριακή στην Θεσσαλονίκη είπε πως «ήταν ένα εθνικό, υπερκομματικό συλλαλητήριο και δεν κατανοώ γιατί από τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν γραμμή να μην πάει κανένας Μακεδόνας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή αυτούς ποιος θα τους ψηφίσει, οι Σκοπιανοί;».

Τέλος ο κύριος Καμμένος ζήτησε «να μην μείνει κανένας με τον "Μουτζούρη", να είμαστε μονιασμένοι, μαζεμένοι και να μην δίνουμε το κακό μήνυμα ότι ο ένας δίνει το όνομα και ο άλλος δεν το δίνει».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης