Λεβέντης στο ΘΕΜΑ 104,6: Πάνε για προδοσία πλαγίως όσον αφορά το θέμα των Σκοπίων

Λεβέντης στο ΘΕΜΑ 104,6: Πάνε για προδοσία πλαγίως όσον αφορά το θέμα των Σκοπίων

«Ο Τσιπρας θέλει να περάσει τον Καμμένο μέσω Γεννηματά και Μητσοτάκη» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ζητώντας κυβέρνηση 230 βουλευτών καθώς «τώρα έχουμε δικτατορία των 153»

Λεβέντης στο ΘΕΜΑ 104,6: Πάνε για προδοσία πλαγίως όσον αφορά το θέμα των Σκοπίων
Στην ανάγκη για μια κυβέρνηση 230 βουλευτών ώστε να δημιουργηθεί η εικόνα σταθερότητας επέμεινε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης
μιλώντας στο
ΘΕΜΑ 104,6.

Κλείσιμο
«Αυτή τη στιγμή έχουμε μια δικτατορία των 153 βουλευτών. Ό,τι προτάσεις έχουμε κάνει απορρίπτονται» εξήγησε τη θέση του ο κ. Λεβέντης ζητώντας σε αυτή την κυβέρνηση των 230 βουλευτών να συμμετέχουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. «Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση παραπαίει. Όσο κάθεται τόσο μεγαλύτερη ζημιά προκαλεί» συμπλήρωσε.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι η Ένωση Κεντρώων δεν θα συμμετέχει σε μια τέτοια κυβέρνηση «γιατί εμείς δεν έχουμε καψούρα για υπουργεία. Γεννηματά και Καμμένος θέλουν μερίδιο στα λάφυρα».

Όσον αφορά το θέμα των Σκοπίων
είπε ότι «ο Τσίπρας πάει να περάσει μια λύση που θα συμφωνήσουν ο ίδιος ο Μητσοτάκης και η Γεννηματά».

Για τη στάση, δε, του ίδιου σε ένα ενδεχόμενο πολιτικό συμβούλιο πολιτικών αρχηγών είπε ότι «θα τους στρέψω στη λύση να δώσουμε οικονομικά ανταλλάγματα και αυτοί να δώσουν το όνομα Σκόπια. Χρειάζονται κάποια ανταλλάγματα στην πολιτική, τα έχουμε εξετάσει αυτά;».

Εκτίμησε, ακόμα, ότι πηγαίνουμε σε μια «προδοσία πλαγίως με συμμετοχή Γεννηματά και ΝΔ». «Βλέπω ότι θα πάμε σε εκλογές με επίκληση του Σκοπιανού και θα το δώσει (σ.σ. το όνομα) μετά ο Μητσοτάκης. Ο Τσιπρας θέλει να περάσει τον Καμμένο μέσω Γεννηματά και Μητσοτάκη».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης