Σημίτης: Δεν συνάντησα ποτέ τον κ. Χριστοφοράκο

Σημίτης: Δεν συνάντησα ποτέ τον κ. Χριστοφοράκο

Ανακοίνωση και της γραμματέως του Κώστα Σημίτη, Μάνιας Κωστοπούλου που αναφέρει ότι ο κ. Σημίτης δεν συνάντησε ποτέ τον κ. Χριστοφοράκο

Αναληθείς και ψευδείς τους ισχυρισμούς της τέως γραμματέως του ισχυρού άντρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου, ότι είχε συναντηθεί μαζί του, χαρακτηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σε γραπτή του δήλωση.

Δεν έγινε ποτέ καμία συνάντηση με τον κ. Χριστοφοράκο, αναφέρει ο κ. Σημίτης και οι ισχυρισμοί της τέως γραμματέας του συνιστούν το αδίκημα της ψευδορκίας, ενώ δηλώνει πως επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Επίσης, τονίζει ότι ουδέποτε συνάντησε τον κ. Χριστοφοράκο.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο του κ. Σημίτη αναφέρεται:

«Ο κ. Σημίτης δεν συνάντησε ποτέ τον κ.Χριστοφοράκο - είτε στο Μαξίμου, είτε αλλού. Οι σχετικοί ισχυρισμοί της γραμματέως του κ.Χριστοφοράκου είναι ψευδείς και αποτελούν ψευδορκία,  για την οποία ο κ.Σημίτης επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Τα όσα ισχυρίζεται η γραμματέας του δεν είναι αληθή».

Ανακοίνωση της γραμματέως του Κώστα Σημίτη, Μάνιας Κωστοπούλου: Ο κ. Σημίτης δεν συνάντησε ποτέ τον κ. Χριστοφοράκο

Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα, που αναπαράγουν όσα δήλωσε η γραμματέας του κ. Χριστοφοράκου στο δικαστήριο και αφορούν στο πρόσωπό μου, θέλω να διευκρινίσω τα ακόλουθα:

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του κ. Σημίτη ήμουν υπεύθυνη του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και όχι «ιδιαιτέρα» του. Ως εκ τούτου, δεν κανόνιζα εγώ τις συναντήσεις του κ. Σημίτη. Ο κ. Σημίτης δεν συνάντησε ποτέ τον κ. Χριστοφοράκο. Με τον κ. Χριστοφοράκο συναντήθηκα μία και μοναδική φορά. Στο αίτημά του να συναντήσει τον κ. Σημίτη απάντησα αρνητικά, διότι ο κ. Σημίτης δεν συναντούσε ποτέ επιχειρηματίες. Τον παρέπεμψα -όπως ήταν ο κανόνας- στον αρμόδιο υπουργό.

Με την κ. Τσακάλου διατήρησα ελάχιστη κοινωνική επαφή, η οποία βεβαίως σε καμιά περίπτωση δεν αφορούσε σε επαγγελματικά θέματα.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

voutsis

Η αντιστροφή της πραγματικότητας, δηλαδή να συζητάμε με βάση το αφήγημα ότι θα μπορούσαμε να είχαμε βγει πριν από τρία χρόνια από το Μνημόνιο, είναι μόνο ένας προπαγανδιστικός μηχανισμός», είπε ο πρόεδρος της Βουλής

22
tsakalwtos_3

Η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει ότι κανένας Έλληνας υπουργός Οικονομικών δεν παρέμεινε στο αξίωμά του τόσο πολύ όσο αυτός – Ο ανταποκριτής της εφημερίδας θυμάται την πρώτη φορά που τον συνάντησε για έναν φραπέ 

1