Σημίτης: Δεν συνάντησα ποτέ τον κ. Χριστοφοράκο

Σημίτης: Δεν συνάντησα ποτέ τον κ. Χριστοφοράκο

Ανακοίνωση και της γραμματέως του Κώστα Σημίτη, Μάνιας Κωστοπούλου που αναφέρει ότι ο κ. Σημίτης δεν συνάντησε ποτέ τον κ. Χριστοφοράκο

Αναληθείς και ψευδείς τους ισχυρισμούς της τέως γραμματέως του ισχυρού άντρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου, ότι είχε συναντηθεί μαζί του, χαρακτηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σε γραπτή του δήλωση.

Δεν έγινε ποτέ καμία συνάντηση με τον κ. Χριστοφοράκο, αναφέρει ο κ. Σημίτης και οι ισχυρισμοί της τέως γραμματέας του συνιστούν το αδίκημα της ψευδορκίας, ενώ δηλώνει πως επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Επίσης, τονίζει ότι ουδέποτε συνάντησε τον κ. Χριστοφοράκο.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο του κ. Σημίτη αναφέρεται:

«Ο κ. Σημίτης δεν συνάντησε ποτέ τον κ.Χριστοφοράκο - είτε στο Μαξίμου, είτε αλλού. Οι σχετικοί ισχυρισμοί της γραμματέως του κ.Χριστοφοράκου είναι ψευδείς και αποτελούν ψευδορκία,  για την οποία ο κ.Σημίτης επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Τα όσα ισχυρίζεται η γραμματέας του δεν είναι αληθή».

Ανακοίνωση της γραμματέως του Κώστα Σημίτη, Μάνιας Κωστοπούλου: Ο κ. Σημίτης δεν συνάντησε ποτέ τον κ. Χριστοφοράκο

Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα, που αναπαράγουν όσα δήλωσε η γραμματέας του κ. Χριστοφοράκου στο δικαστήριο και αφορούν στο πρόσωπό μου, θέλω να διευκρινίσω τα ακόλουθα:

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του κ. Σημίτη ήμουν υπεύθυνη του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και όχι «ιδιαιτέρα» του. Ως εκ τούτου, δεν κανόνιζα εγώ τις συναντήσεις του κ. Σημίτη. Ο κ. Σημίτης δεν συνάντησε ποτέ τον κ. Χριστοφοράκο. Με τον κ. Χριστοφοράκο συναντήθηκα μία και μοναδική φορά. Στο αίτημά του να συναντήσει τον κ. Σημίτη απάντησα αρνητικά, διότι ο κ. Σημίτης δεν συναντούσε ποτέ επιχειρηματίες. Τον παρέπεμψα -όπως ήταν ο κανόνας- στον αρμόδιο υπουργό.

Με την κ. Τσακάλου διατήρησα ελάχιστη κοινωνική επαφή, η οποία βεβαίως σε καμιά περίπτωση δεν αφορούσε σε επαγγελματικά θέματα.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

004465144

«Το εμβληματικό έργο της Αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου και η Έκθεση Προηγμένης Τεχνολογίας που αναδεικνύει, ουσιαστικά παγκοσμίως, το έργο} είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας 

0000kot21

«Είπαμε ότι είναι απαράδεκτο ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ να κρατάει δύο αξιωματικούς του ελληνικού στρατού, αλλά όπως ξέρετε η Τουρκία κρατάει στις φυλακές σειρά και σειρά από Αμερικανούς πολίτες», τόνισε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών

2
0000ndr21

«Δεν έχει πια σημασία αν τα μέλη του δρουν με την ανοχή του Μαξίμου ή με τον εσκεμμένο αφοπλισμό της αστυνομίας», αναφέρεται στο κείμενο της ανακοίνωσης για την επίθεση από ομάδα ατόμων στο ΣτΕ

3
syriza-grafeia

Απάντηση του κυβερνώνοντος κόμματος στην ανακοίνωση της ΝΔ για τις αιτιάσεις Τσίπρα ότι υπεύθυνο για την επίθεση κατά Μπουτάρη είναι «ένα συμπαγές, σκοτεινό τμήμα  της ΝΔ»

4
0000lae21

Το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη χαιρέτισε την επιτυχία του προέδρου της Βενεζουέλας, «παρά τον απερίγραπτο και αδίστακτο πόλεμο που είχε εξαπολύσει η ιμπεριαλιστική Δύση στην Μπολιβαριανή Επανάσταση»

8