Τελιγιορίδου (ΣΥΡΙΖΑ) στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο προϋπολογισμός είναι δίκαιος...

«Προφανώς υπήρξαν κάποια μέτρα για το 2018 και το 2019, αλλά είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός υπό μνημονιακή επιτροπεία και δεν επιβάλει επιπλέον μέτρα αυτών της δεύτερης αξιολόγησης» 

Δίκαιο χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό «με βάση την οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου μιλώντας στο
ΘΕΜΑ 104,6.

«Προφανώς υπήρξαν κάποια μέτρα για το 2018 και το 2019, αλλά είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός υπό μνημονιακή επιτροπεία και δεν επιβάλει επιπλέον μέτρα αυτών της δεύτερης αξιολόγησης» πρόσθεσε για τον προϋπολογισμό που ψηφίζεται τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Η βουλευτής Καρδίτσας ζήτησε, επίσης, να μην είναι μειωμένο το επίδομα θέρμανσης ειδικά για τις περιοχές της Α΄ Ζώνης.

«Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν ευηκοα ώτα στην κυβέρνηση. Πιστεύω ότι υπάρχουν δυνατότητες να μην υπάρχουν μειώσεις για την Α΄ Ζώνη» είπε η κυρία Τελιγιορίδου ξεκαθάριζοντας ότι «θα τον ψηφίσω τον προϋπολογισμό, δεν μπορεί να γίνει αποτίμησή του από ένα σημείο».

Αναφερόμενη, τέλος, στο θέμα της πώλησης λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ είπε ότι «είναι μια απόφαση βάσει της οποίας η χώρα καλείται να συμμορφωθεί στην απόαση του ευρωπαϊκού δικαστηριου. Η προσπάθεια που γίνεται είναι να αφορά συγκεκριμένες λιγνιτικές μονάδες. Έχει θετικό πρόσημο η συμφωνία για τη ΔΕΗ».







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr