Δημοσκόπηση: Προβάδισμα αυτοδυναμίας για ΝΔ - Μάχη κορυφής σήμερα για προϋπολογισμό

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα αυτοδυναμίας για ΝΔ - Μάχη κορυφής σήμερα για προϋπολογισμό

Τι δείχνουν τα γκάλοπ - Σήμερα στη Βουλή οι πολιτικοί αρχηγοί θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την οικονομία

Την εκτίμηση ότι «εξάντλησε τα όρια της η επικοινωνιακή αντεπίθεση που εξαπέλυσε η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα», διατυπώνουν στα ηγετικά κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας μετά και τη νέα
δημοσκόπηση που έδειξε ότι παραμένει παγιωμένο το προβάδισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως και η υπεροχή του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Τα ευρήματα μιας ακόμη έρευνας δείχνουν ότι δεν αποδίδει πολιτικά οφέλη η ψηφοθηρική παροχολογία στην οποία κατέφυγε η κυβέρνηση, καθώς οι πολίτες δεν εξαπατώνται από τα ψίχουλα που τους μοιράζουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, την ίδια ώρα που τους εξοντώνουν με την υπερφολόγηση», σχολιάζουν γαλάζιοι αξιωματούχοι με αφορμή την νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η οποία διενεργήθηκε σε δείγμα 1.058 ανθρώπων μεταξύ 13 και 15 Δεκεμβρίου και έδειξε προβάδισμα της ΝΔ με 30% έναντι του 18% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πέρα από τη διαφορά στην πρόθεση ψήφου, που παραμένει στις 12 μονάδες υπέρ της ΝΔ, η δημοσκόπηση κατέδειξε ότι στην κοινή γνώμη διαμορφώνεται ισχυρή και μάλλον γενικευμένη τάση αμφισβήτησης του κυβερνητικού αφηγήματος. 


Για παράδειγμα: 
*Το 74,5% των πολιτών δεν πιστεύει ότι η κυβέρνηση προστατεύει την «λαϊκή κατοικία» από τους πλειστηριασμούς, θέση με την οποία συμφωνούν μάλιστα περισσότεροι από έξι στους δέκα ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.
*Το 60,5% θεωρεί ότι υπάρχουν υποψίες για σκάνδαλο στην υπόθεση με την πώληση όπλων στη Σαουδική  Αραβία, ενώ μόλις το 18,5% αντιτείνει πως δεν υποψιάζεται κάτι.
*Το 46,5% πιστεύει ότι από την επίσκεψη του τούρκου προέδρου Ερντογάν στην Αθήνα και τη Θράκη ωφελήθηκε κυρίως η Τουρκία, έναντι ποσοστού μόλις 12% που υποστηρίζει ότι κυρίως ωφελήθηκε η Ελλάδα.

Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν προκαλεί έκπληξη ότι μόλις το 6% των πολιτών εμφανίζεται ικανοποιημένο από τις επιδόσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ μεταξύ εκείνων που δεν είναι ικανοποιημένοι ποσοστό της τάξης του 55% δηλώνει ότι υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις από τη σημερινή διακυβέρνηση.

Kαπα Research: Πεντακομματική Βουλή

Στις 4,8 μονάδες βλέπει τη διαφορά Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ η Kαπα Research σε δημοσκόπηση για την εφημερίδα Εθνος. 

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ λαμβάνει 21,8% έναντι 17% για το ΣΥΡΙΖΑ, με το Κίνημα Αλλαγής στην τρίτη θέση, να λαμβάνει 8,7%. Στο 25,8% ανέρχεται το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου.

Αναλυτικά η πρόθεση ψήφου σύμφωνα με την έρευνα της ΚΑΠΑ RESEARCH

ΣΥΡΙΖΑ 17
ΝΔ 21,8
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7,1
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 8,7
ΚΚΕ 5,9
ΑΝΕΛ 2,4
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 2,2
ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 1,7
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,1
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1,4
ΑΛΛΟ 4,9
ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟΣ 25,8


Πήραν 14,5 δισ., επιστρέφουν 700 εκατ. ευρώ
Αντιδρώντας στις συνεχιζόμενες ψηφοθηρικού χαρακτήρα «παροχές» της κυβέρνησης, η οποία μετά το κοινωνικό μέρισμα ανακοίνωσε ότι μοιράζει άλλα 20 εκατ. ευρώ σε άνεργους νέους, από το επιτελείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισήμαιναν: 

*Πρώτον, η κυβέρνηση μόνο φέτος επέβαλε συνολικά μέτρα ύψους 2,7 δισ. ευρώ, ενώ το 2018 επιβάλλει επιπλέον μέτρα 1,9 δισ. Συνολικά την τριετία 2015- 2018 έχει επιβάλει μέτρα ύψους 9,4 δισ. ευρώ. Αν προστεθούν και τα 5,1 δισ. τα οποία θα επιβληθούν το 2019 και το 2020, τότε το σύνολο φτάνει τα 14,5 δισ. ευρώ. Μια κυβέρνηση, δηλαδή, η οποία έχει νομοθετήσει μέτρα ύψους 14,5 δισ. ευρώ παρουσιάζει ως θετικό το γεγονός ότι επιστρέφει 700 εκατομμύρια. Παίρνει πολλά από πολλούς και δίνει ελάχιστα σε λίγους. 

*Δεύτερον, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει κατακρεουργήσει όλα τα κοινωνικά επιδόματα και συνεχίζει στον ίδιο δρόμο και το 2018, με νέες περικοπές στο ΕΚΑΣ, και το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης. Καταργεί προκαταβολικά τα κοινωνικά επιδόματα, και τώρα επιστρέφει ελάχιστα χρήματα πίσω επιχειρώντας και πάλι να εξαπατήσει τους πολίτες. 

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση και τα οποία σχεδιάζει να πει το βράδυ της Τρίτης στη συζήτηση στη Βουλή επί του προϋπολογισμού ο αρχηγός της Κυριάκος Μητσοτάκης «εκείνο που ζητούν οι νέοι από το υπουργείο Εργασίας δεν είναι αποσπασματικά επιδόματα που δίνονται μια φορά το χρόνο, αλλά βιώσιμες και καλά αμειβόμενες νέες θέσεις εργασίας». 

«Οι νέοι θέλουν δουλειές και ευκαιρίες, όχι απλά να περάσουν καλύτερα τα Χριστούγεννα», επισημαίνουν. «Και η κυβέρνηση αυτή προσποιείται ότι δεν το καταλαβαίνει και μοιάζει να επιχαίρει για τη γενιά των 360 ευρώ που προκάλεσε», συμπληρώνουν. 


Φιλελεύθερη - λαϊκή παράταξη
Σε συνέχεια των όσων είπε μιλώντας στο Συνέδριο της ΝΔ που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη Βουλή θα επαναλάβει ότι το κόμμα του είναι μια «φιλελεύθερη - λαϊκή παράταξη Ελευθερίας και Αλληλεγγύης». 

 Η Νέα Δημοκρατία, θα τονίσει, πορεύεται με επιλογές μεγάλου ορίζοντα για τη χώρα και το σχέδιο της στηρίζεται σε δύο άξονες: «Ο πρώτος άξονας είναι η απελευθέρωση της δημιουργικότητας των Ελλήνων από τα δεσμά του κρατισμού και της ασφυκτικής φορολογίας. Έτσι ώστε με κινητήρια δύναμη τον ιδιωτικό τομέα και με τη στήριξη ενός σύγχρονου, αξιοκρατικού και κυρίως αποτελεσματικού κράτους η οικονομία να εκτιναχθεί. Δέσμευσή μας είναι να επιστρέψουμε στους πολίτες τις ελευθερίες που συχνά τους στερεί το Κράτος. Να δημιουργήσουν, να παράγουν πλούτο, να ξαναπάρουν τον έλεγχο της ζωής τους στα χέρια τους»

«Ο δεύτερος άξονας, είναι η αλληλεγγύη. Να μη μένει κανένας πίσω. Με ένα στιβαρό πρόγραμμα κοινωνικής στήριξης σε όσους έχουν ανάγκη. Που θα εγγυάται ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης στους κοινωνικά αδύναμους και ειδικά σε αυτούς που βρίσκονται στη δυσκολότερη θέση. Και θα παρέχει υψηλού επιπέδου κοινωνικές υπηρεσίες για όλους στην Υγεία, την Παιδεία και την Κοινωνική Πρόνοια»

Από το βήμα του Συνεδρίου, εξάλλου, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν μιλάμε και δεν σκεπτόμαστε με όρους διχασμού. Δεν απευθυνόμαστε μόνο σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Δεν γυρίζουμε την πλάτη σε άλλες. Το παιδί που υποφέρει είναι και δικό μας παιδί. Ο άρρωστος πατέρας είναι και δικός μας πατέρας. Ο άνεργος της διπλανής πόρτας είναι και δικός μας φίλος. Αυτός είναι ο αληθινός, ο γνήσιος, ο ανθρώπινος, ο συντροφικός πατριωτισμός που θα κάνει πραγματικότητα το όραμα μας για την Ελλάδα που αξίζουμε». 


ΣΧΟΛΙΑ (147)

Κιμ Νίκος

Το Μαραντζιδη τον πληρώνει ο φορολογουμενος για να κάνει πολιτική. Είναι φανερά δεξιοφιλοφιλος

για σας σιριζαιοι

Καλα βρε συριζαιοι δεν λυπαστε καθολου ;;;αφηστε τους δεξιους να χαρουν λιγο με τις δημοσκοπησεις???????ειστε βασανιστες καντε μου το χατηρι και στις εκλογες το 2019 θα τους γλεντησουμε παλι !!!!

Θανος74

Αφου ειστε τοσο σιγουροι καντε εκλογες αμεσως και να δουμε ποιος θα γλεντησει ποιον. Παρτε το αποφαση εισαστε ηδη παρελθον.....

MARON

Ο λογαριασμός βγαίνει ακόμα γιατί δεν έχουν προχωρήσει οι e-πλειστηριασμοί και δεν έχει ψηφιστεί ο συνδικαλιστικός νομος. Αυτά τα δυο είναι απόλυτα απαραίτητα για να κλείσει η αξιολόγηση. Έχουμε ακόμα, Ελληνικό και ΔΕΗ. Από κει και πέρα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα διαφέρουν μονο στο τρόπο που θα αντιμετωπίζουν τους ΔΥ,όμως ο λογαριασμός δε θα βγαίνει με τόσους φόρους,το ξέρουν καλά και οι δυο, αναγκαστικά θα πρέπει να περικοπεί το κράτος και εδώ είναι το ζουμί. Μετά τους eπλειστηριασμους, τη ΔΕΗ και το συνδικαλιστικό νομο, ο Τσίπρας ξεκόβει οριστικά με τη παραδοσιακή πελατεία και μένει με το στενό Δημόσιο τομέα. Πόσοι είναι αυτοί,πόσοι θα τον ψηφίσουν γιατί θα φοβηθούν το Μητσοτάκη; Εκεί θα κριθούν όλα,αν Λεβέντης και Καμμένος μείνουν εκτος Βουλής,η ΝΔ έχει αυτοδυναμία,αν μείνει ένας έξω παίζεται, αν μπούν και οι δυο πάμε για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Αυτά λένε τα νούμερα και όλα τα αλλα είναι εικασίες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΣΙΠΡΑ ΛΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.

Κινγκ Κονγκ!

Ρε παιδια το Πασοκ εχει 15, 18, η 8 τελικα;;;χαχαχαχα Ο Κινγκ Κονγκ σε νεες περιπετειες! Η χα τελικα τεταρτη ε;; Δε σας πιστευουν ουτε οι πετρες πλεον! Μετα τους πολιτικους και τους δημοσιοκαφρους, οι πληρωμενοι δημοσκοποι ειναι μεγαλα λαμογια!

@

Και πολύ δεν είναι η τέταρτη θέση για ένα κόμμα χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση και με μόνο πρότυπο τον ναζισμό που αιματοκύλησε την ανθρωπότητα (μαζί με τους ομοϊδεάτες σας στο 90% των πεποιθήσεων τους Κομμουνιστές);

Αγύριγο κεφάλι

Μικρό προβάδισμα της ΔΕΞΙΑΣ με ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ των οπαδών της στο 99%, ΤΩΡΑ!________________Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως εν τω καιρώ της δημοσκοπήσεως, ήτοι ΤΩΡΑ, ως κυβερνών κόμμα, ΔΕΝ έχει ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ μεγαλυτέραν του 30% των φίλων του!____________Επομένως, ο νοών ...νοήτω!..___________Ήτοι, η ΝΙΛΑ γιά την ΔΕΞΙΑ ...έρχεται!..___________Πολύ ΤΟ χαίρομαι!

Βαγγελης

Εχεις παραιτηθει απο οποιανδηποτε προσπαθεια να χρησιμοποιεις το φτωχο σου μυαλουδακι, αυτο τελος παντων που σου εδωσε ο Θεος. Και βεβαια τι να σου πω για σοβαρη αναλυτικη, κριτικη σκεψη.....το μονο που σε ενδιαφερει ,καθως φαινεται, ειναι αυτο που σου λενε :η λευκανση του ποπου σου.....

@21:13

Δεν του απάντησες όμως. Άρα τι σημαίνει αυτό για εσένα;

@

Τι συσπειρωση να εχει ο ΣΥΡΙΖΑ ενα ακροαριστερο κομμα αναρχικων μπαχαλακηδων και λοβοτομημενων σταλινιστων του 3%; Απο τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και ΝΔτες που το ψηφισαν στις προηγουμενες εκλογες τουλαχιστον οι μισοι γυρισαν στον φυσικο τους χωρο δηλαδη το κεντρο και την δεξια και εχει πεσει στο 18% το πολυ. Ποσες φορες νομιζετε οτι θα πιαστουν κοροιδα καποιοι να ψηφισουν τον πινοκιο;

Τοτός

Το μάθατε το ανέκδοτο που κυκλοφορεί σ Ανατολή και Δύση; Προβάδισμα της ΝΔ. Χααααααα-χααααααααααα-χαααααααααααα-χαααααααααα !................

@

Καρανίκα εσύ;;;;

@ @19/12/201720:09

...βλακαηδώνη εσύυυυυυυυυυυ????

Κομισάριος

Τρέχετε ποδαράκια μου να μη σας εύρει ο κώλος.Εκδικητικοί οι Δεξιοί ,ο κομισάριος Σπύρος θα φαντάζει σαν μοναχός καπουτσίνος . Θα έχει ενδιαφέρον ...

mc1966

Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΕΥΓΕΙ.... Ο παμπόνηρος κ. Σαμαράς διόρισε υπεύθυνο εκείνη την εποχή στο πόστο των μαζικών απολύσεων τον ανυποψίαστο Κ.Μητσοτάκη -στο όνομα της στρατευμένης τότε διακυβέρνησής του-για να εκτελέσει το πρόγραμμα της γραμμής της τρόικα.'Ολο αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα,μια τρομοκρατημένη ατμόσφαιρα.Ας μη γελιόμαστε,στην Ελλάδα ζούμε:δημόσιες υπηρεσίες,εκπαιδευτικοί και ένα σωρό άλλοι δημ.υπάλληλοι.Μιλάμε δηλαδή για εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που έχουν στηρίξει τις ζωές των ίδιων και των οικογενειών τους στην επαγγελματική επιλογή τους.Όταν βγαίνεις και "έμμεσα" οικειοποιήσαι έναν τέτοιο ρόλο ακόμη και τώρα,τότε αυτή τη φήμη δύσκολα θα την ξεφορτωθείς και ακόμη πιο δύσκολα θα γίνεις αξιόπιστος,όταν μάλιστα ο χώρος σου κυβέρνησε αρκετές φορές στα προηγούμενα 40 χρόνια και μόλις πριν 2,5 χρόνια αποτυχώς(αν δεν είναι έτσι, θα ήσουν ακόμη προτιμητέος στην εξουσία).Τώρα πάλι από την άλλη,αν υποθέσουμε ότι ο κ.Μητσοτάκης δεν εκλεγεί,δε θέλω να σκέφτομαι ποιες θα ήταν οι επιλογές της Ν.Δ. : Άδωνης ή Βορίδης ή, ή, ή.......... Ωχ , Παναγία μου !!! Υ.Γ. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτός ο χώρος ποτέ στα χρόνια της ελληνικής διακυβέρνησης δεν υπηρέτησε πραγματικά τις ανάγκες του απλού καθημερινού πολίτη παρά περισσότερο στην ουσία τις ανάγκες της ολιγαρχίας,πλουτοκρατίας,καπιταλιστικών συμφερόντων κι όπως αλλιώς θες να το πεις.Ρωτήστε τους παλαιότερους και μεγαλύτερους γιαυτά.Και θυμούνται και γνωρίζουν...

Αγύριγο κεφάλι

Mε την ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ του Λαού γύρω από το κόμμα ΤΟΥ (ΣΥΡΙΖΑ), προβλέπω άνετον περίπατον στις εκλογές και ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 45%.___________Το ποτάμι του λαού ΔΕΝ γυρίζει πίσω στην ΔΕΞΙΑ της Ζαχοπουλιάδας, της Βατοπεδιάδας, των θαλασσο-δανείων και του Αλμούνια που προσπαθούσε να βρει κάποιον Έλληνα υπεύθυνον άνθρωπον γιά να του ΠΕΙ γιά την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ που ερχότανε!..__________Αλλά ήσαν στα ... Νησιά!.._____Και ΜΑΥΡΙΖΑΝΕ ενώ το Μουσείο της Ολυμπίας ΚΑΙΓΟΤΑΝΕ!..____________Τέτοια ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ δεν έχει ξαναπεράσει!..

#

Κάποτε ο αείμνηστος είπε πως " η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο". Παράδειγμα ψηφοφόρου Σύριζα είσαι αγύρικο. Δεν σε προσβάλλω,όμως χειρότερα από σήμερα, δεν υπήρξαμε ποτέ.Ούτε ο αείμνηστος φανταζόταν την εξέλιξή μας αυτή.

Βαγγελης

Εχεις παραιτηθει απο οποιανδηποτε προσπαθεια να χρησιμοποιεις το φτωχο σου μυαλουδακι, αυτο τελος παντων που σου εδωσε ο Θεος. Και βεβαια τι να σου πω για σοβαρη αναλυτικη, κριτικη σκεψη.....το μονο που σε ενδιαφερει ,καθως φαινεται, ειναι αυτο που σου λενε :η λευκανση του ποπου σου.....

ζζ

Μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι υπάρχει μια τέτοια τεράστια διαφορά στην πρόθεση ψήφου του εκλογικού σώματος. Αν και είμαι αριστερός και ομολογώ απογοητευμένος, δυστυχώς δεν βρίσκω άλλη εναλλακτική που να με πείθει, οπότε συγκλίνω και πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύω ότι οι απογοητευμένοι θα πρέπει να είναι μόνο οι αριστεροί που δεν ξεπερνούν το 4%. Οι υπόλοιποι που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές γιατί να είναι απογοητευμένοι; Ο Τσίπρας εκλέχθηκε με μνημόνιο, το εφαρμόζει με συνέπεια, το πλεόνασμα το μοιράζει στους κοινωνικά αδύναμους(όχι στους στρατιωτικούς όπως ο Σαμαράς), η αξιοπιστία της χώρας επανέρχεται, δεν γίναμε Β. Κορέα ή Βενεζουέλα, δεν μας πήρε τις καταθέσεις, οι προοπτικές για ανάπτυξη είναι σε υψηλό βαθμό, η εξωτερική πολιτική είναι άριστη, τα Ελληνικά ομόλογα αποκαθίστανται στην διεθνή αγορά και γενικά η οικονομία και η κοινωνική ειρήνη βαίνουν καλώς. Τι παραπάνω θα προσφέρει ο Μητσοτάκης; Αν ήμουν ΝΔ πραγματικά θα ψήφιζα Τσίπρα και με τα δύο χέρια. Ο Μητσοτάκης πιστεύω θα φέρει οπισθοδρόμηση, πολύ λίγος μου φαίνεται και εξαρτώμενος από την ακροδεξιά Αδωνική πλευρά.

@

Τα αφεντικά θα τους βγάλουν πάγκο , όσο χρόνο χρειάζεται . Πρώτον γιατί είναι κουρασμένοι και δεύτερον έχουν ολοκληρώσει τη βρώμικη δουλειά που τους ανατέθηκε . Ετσι απλά .

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kotzias_dimitrov_arthro

Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση στον 15ο όροφο του κτιρίου του ΟΗΕ - Πιέζουν οι ΗΠΑ για λύση - «NovaMakedonija» και «GornaMakedonija» θέλει η Αθήνα, «Μακεδονία του Ίλιντεν» τα Σκόπια - Πληροφορίες ότι έχει πέσει και νέα πρόταση στο τραπέζι - «Φτιάχνει κλίμα» ο Ζάεφ, μιλώντας για ιστορική ευκαιρία 

17
4465354

«Η Κυβέρνηση θα υλοποιήσει μεταρρυθμίσεις που δεν θα είναι μεταρρυθμίσεις λιτότητας - Αυτή είναι μια πάρα πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο» τόνισε σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα "La Croix"

11
nd

«Είναι πρωτοφανές μια κυβέρνηση να ζητά καθοδήγηση από την αξιωματική αντιπολίτευση για το πώς μπορεί να βγει η χώρα από το σημερινό της τέλμα» σημειώνει η ΝΔ απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο