Κυριάκος: Πείτε στον σκηνοθέτη να κόψει τις θήκες με τα πούρα - Τσίπρας: Εγώ δεν ξεσκονίζω το γραφείο μου από δώρα

Κυριάκος: Πείτε στον σκηνοθέτη να κόψει τις θήκες με τα πούρα - Τσίπρας: Εγώ δεν ξεσκονίζω το γραφείο μου από δώρα

Κόντρα για τα πούρα που εμφανίζονταν στο βίντεο Τσίπρα για το κοινωνικό μέρισμα 

Κυριάκος: Πείτε στον σκηνοθέτη να κόψει τις θήκες με τα πούρα - Τσίπρας: Εγώ δεν ξεσκονίζω το γραφείο μου από δώρα
Το βίντεο του Αλέξη Τσίπρα με το κοινωνικό μέρισμα σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στη Βουλή για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μία σύσταση προς τον κ. Τσίπρα για το βίντεο που προβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες προκαλώντας πλήθος σχολίων. «Την επόμενη φορά που θα γυρίσετε τέτοιο βιντεάκι πείτε τουλάχιστον στον σκηνοθέτη να μην έχει πλάνο με τις θήκες με τα πούρα στο γραφείο σας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, ατάκα που είχε ως αποτέλεσμα οι βουλευτές της ΝΔ να ξεσπάσουν σε γέλια μέσα στην αίθουσα. 

Σηκώνοντας το γάντι στην ομιλία του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ατάκα με το κουτί με τα πούρα:
«Ούτε κρύβομαι ούτε εκβιάζομαι, κύριε Μητσοτάκη, και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Και ακριβώς επειδή εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, κύριε Μητσοτάκη, όταν έρχονται συνεργεία τηλεοπτικά στο γραφείο μου, δεν ξεσκονίζω το γραφείο μου, ούτε βγάζω πάνω από το γραφείο μου ακόμα και τα δώρα που μου έχουν κάνει. Εσείς, άμα έρθει κανένα τηλεοπτικό συνεργείο στο δικό σας γραφείο, να δούμε τι ξεσκόνισμα πρέπει να κάνετε, κύριε Μητσοτάκη, πού θα κρύψετε τα παραστατικά και τις αποδείξεις για τα δώρα της SIEMENS, για τα δάνεια του «Κήρυκα Χανίων», για τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που βρέθηκαν στην δικογραφία και αφορούν τον Γραμματέα του Κόμματός σας. Ενδεχομένως, όμως, και αυτά που δεν καταφέρατε να βρείτε, τα Ε9 για τη φορολογική δήλωση και το «πόθεν έσχες», που δεν έχετε καταθέσει ακόμα.
Κλείσιμο

Εσείς έχετε να κρύψετε! Μετακόμιση θα κάνετε έτσι κι έρθει κανένα τηλεοπτικό συνεργείο να γυρίσετε κανένα σποτάκι!

Εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα, κύριε Μητσοτάκη. Εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα! Κι ακριβώς επειδή δεν έχω να κρύψω τίποτα, δεν φοβάμαι και τίποτα. Και γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ, για να υπερασπιστώ την αλήθεια και να αποκαλύψω -όχι για να απολογηθώ, όπως νομίζετε- το βρώμικο παιχνίδι σας, τον γκεμπελισμό και την αμετροέπειά σας, αλλά και το μέγεθος της απάτης σας. Γιατί ο ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει ποιος ακριβώς είναι ο στόχος σας και ο σχεδιασμός σας».  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης