Τσίπρας σε Σουλτς για την πολιτική αβεβαιότητα στη Γερμανία: Ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί

Τσίπρας σε Σουλτς για την πολιτική αβεβαιότητα στη Γερμανία: Ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο Γερμανός ηγέτης τον ενημέρωσε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από κατάρρευση συνομιλιών για σχηματισμό κυβέρνησης μεταξύ CDU, FDP, και Οικολόγων

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής του SPD Μάρτιν Σουλτς
είχε σήμερα ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο Γερμανός ηγέτης τον ενημέρωσε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από κατάρρευση συνομιλιών για σχηματισμό κυβέρνησης μεταξύ CDU, FDP, και Οικολόγων.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας  αφού εξέφρασε την ανησυχία του για πιθανότητα παρατεταμένης πολιτικής αβεβαιότητας στη Γερμανία, ενόψει, μάλιστα, κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον της ΕΕ και για αλλαγές στην ευρωζώνη, ενεθάρρυνε τον επικεφαλής του SPD να επιστρέψει με ισχυρότερη διαπραγματευτική δύναμη στη συζήτηση για σχηματισμό κυβέρνησης.

«Η πραγματικά αριστερή και προοδευτική στάση δεν είναι να διατηρείς τη καθαρότητα των θέσεων σου αλλά να δίνεις μάχες για εφικτές αλλαγές προς όφελος των πολλών.
Αν τώρα μπορείς αυτό να το πετύχεις, είναι ίσως μα ευκαιρία που δε πρέπει να χαθεί...», φέρεται να του είπε ο πρωθυπουργός .

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Τίνα

Ρε κοίτα πρόοδος, απο θαυμαστής του Τσάβες, τώρα το παίζει συμβουλάτορες του Σούλτς.

ΝΡΖΑ

ΣΕ ΤΙ ΧΆΛΙΑ ΈΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΑΛΛΆ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΏΡΑ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ. ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΌΤΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΊ ΈΞΩ ?

Μαζί σου Τσίπρα

Για μία νέα Γερμανία!!!

Α

Ξέρεις εσύ να αρπάζεις καρέκλες και δίνεις συμβουλές και σε άλλους. Ου να χαθείς σούργελο

Εχετε

Καταντησει ολοι οι κολοΣυριζαιοι αηδια! Δεν υποφερεστε αλλο!

Για αυτο

Γελανε ολοι μαζι σου οι Ευρωπαιοι Κολοτουμπα Πρωθυπουργε της κακιας ωρας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mitsot

Ο μητροπολίτης παρέδωσε στον πρόεδρο της ΝΔ τον καταστατικό χάρτη της εκκλησίας της Κρήτης τονίζοντας το πόσο σημαντικός είναι κυρίως δε το ότι αυτός ο χάρτης δεν πρέπει επουδενί να τροποποιηθεί ή να αλλάξει

10
4805236

Για τη Γενοκτονία των Ποντίων τόνισε ότι η ελληνική πολτεία δεν ζητά εκδίκηση, αλλά αναγνώριση και δικαιοσύνη - Εξήρε την παροχολογία της κυβέρνησης λέγοντας ότι η οικονομία ανέκαμψε και μοιράζει καρπούς - Τι είπε για τους δανειστές και τις ευρωεκλογές - Η υποδοχή με ποντιακό χορό

28