Κωστής Μπακογιάννης: Έπαθα σοκ με την άδεια του Κουφοντίνα

Κωστής Μπακογιάννης: Έπαθα σοκ με την άδεια του Κουφοντίνα

«Δεν μπορούσα να το φανταστώ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο», ανέφερε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και γιος του δολοφονημένου από την 17Ν, Παύλου Μπακογιάννη

Κωστής Μπακογιάννης: Έπαθα σοκ με την άδεια του Κουφοντίνα
Σοκαρισμένος από την αποφυλάκιση του Δημήτρη Κουφοντίνα, δήλωσε ο γιος του δολοφονημένου από την
17 Νοέμβρη, Παύλου Μπακογιάννη, Κωστής. 

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε «σοκ», την αποφυλάκιση του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη. «Είναι ένα σοκ. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα το ζήσω αυτό. Ένας άνθρωπο που πισώπλατα δολοφόνησε τόσους ανθρώπους», ανέφερε.

Ο Κωστής Μπακογιάννης εξέφρασε την ανησυχία, ότι θα υπάρξουν και άλλα θύματα από τρομοκράτες. «Φοβάμαι ότι θα ξαναπάω στην κηδεία θύματος», τόνισε. 
Κλείσιμο

«Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί για 11 δολοφονίες και είναι ένας άνθρωπος που δεν το έχει μετανιώσει.  Τώρα λέμε ότι αυτός ο άνθρωπος ως δια μαγείας δεν είναι επικίνδυνος;», διερωτήθηκε.  

Αναφερόμενος στην στάση της κυβέρνησης και στο γεγονός ότι δεν έχει πάρει θέση για το θέμα ο κ. Μπακογιάννης είπε:  «Γιατί η κυβέρνηση δεν μιλάει ξεκάθαρα και δεν τοποθετείται. Αυτή η κυβέρνηση φωνή έχει και πάρα πολλές φορές έχει εκφράσει την γνώμη της για αποφάσεις της δικαιοσύνης. Ο πρωθυπουργός σιωπά;».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης