Λοβέρδος για Σαουδική Αραβία: Ο ταξίαρχος απειλείται από μεσάζοντες και από Καμμένο με χειροπέδες

Λοβέρδος για Σαουδική Αραβία: Ο ταξίαρχος απειλείται από μεσάζοντες και από Καμμένο με χειροπέδες

Θολές διαδρομές στην υπόθεση πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία καταγγέλλει ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Λοβέρδος για Σαουδική Αραβία: Ο ταξίαρχος απειλείται από μεσάζοντες και από Καμμένο με χειροπέδες
Θολές διαδρομές στην υπόθεση πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία κατήγγειλε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος
υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αντί να προστατέψει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, λειτούργησε προς εξυπηρέτηση συμφερόντων ύποπτων μεσαζόντων. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αμφισβήτησε την γνησιότητα των εγγράφων που δημοσίευσε ο κ.
Πάνος Καμμένος ενώ υπογράμμισε πως η προανακριτική εξέταση που ήδη έχει ξεκινήσει για την υπόθεση «θα βάλει κάθε κατεργάρη στο πάγκο του».

Κλείσιμο
«Οι μεσάζοντες καλά κρατούν» είπε αρχικά ο κ. Λοβέρδος για να καταθέσει στην Βουλή έγγραφα που όπως υποστήριξε εμπλέκουν την εταιρεία που ανέλαβε τις συνεννοήσεις μεταξύ του υπουργείου και της Σαουδικής Αραβίας και σε άλλες υποθέσεις.

Αναφορικά δε με τον ταξίαρχο που δέχθηκε την επίθεση από τον κ. Καμμένο είπε «Αυτός ο ανώτατος αξιωματικός απειλείται από μεσάζοντες και από την ηγεσία του υπουργείου με χειροπέδες. Χωρίς δημαγωγίες καλούμε τον υπουργό για εξηγήσεις. Στέλνει χθες έγγραφα και διαπιστώνουμε ότι έχει υπογραφεί διακρατική συμφωνία με μεσάζοντα που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί την Σαουδική Αραβία. Βλέπουμε όμως ότι είναι συμφωνία χωρίς εθνόσημα. Μόνο πληρεξούσια. Κοιτάμε το πληρεξούσιο που υπογράφει με ασυνήθη τρόπο ένας σαουδάραβας πρώην αξιωματικός και διαπιστώνουμε πως είναι πληρεξούσιο για διαπραγμάτευση και όχι για υπογραφή συμφωνίας» ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε «Η αναφορά μου γίνεται για να υποστηρίξω από το ύψιστο βήμα διαλόγου έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω αλλά ύψωσε ανάστημα και διασύρεται. Όμως η προκαταρκτική εξέταση θα βάλει κάθε κατεργάρη στο πάγκο του. Κανένα έγγραφο της υπόθεσης δεν θα μένει μυστικό. Ελπίζω όλοι μας να σκύψουμε με προσοχή στην υπόθεση για να μην επαναληφθούν τέτοιες δραματικές καταστάσεις»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης