Φωτογραφίες: Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει τζόγκινγκ και διατάσεις στην Ουάσινγκτον!

Φωτογραφίες: Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει τζόγκινγκ και διατάσεις στην Ουάσινγκτον!

Αν και δεν μας έχει αποκαλύψει πως κάνει γυμναστική, ο πρωθυπουργός έβαλε το σορτσάκι του και βγήκε για τρέξιμο στο Μνημείο Λίνκολν

Φωτογραφίες: Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει τζόγκινγκ και διατάσεις στην Ουάσινγκτον!
Φαίνεται πως το... παράκανε με την αμερικανική κουζίνα κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στις ΗΠΑ ο Αλέξης Τσίπρας και το έριξε στο τρέξιμο! 

Ο πρωθυπουργός, κατά την παραμονή του στην Ουάσινγκτον, ένα πρωινό, φόρεσε τα αθλητικά του και το σορτσάκι του και έκανε τζόγκινγκ, όπως αποκαλύπτει φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών», αλλά και διατάσεις όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που μετέδωσε ο ALPHA. 

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Αλέξη Τσίπρα να γυμνάζεται, σε αντίθεση με προκατόχους του ή πολιτικούς αντιπάλους, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κοινή παραδοχή ήταν άλλωστε πως μετά την ανάληψη της εξουσίας, ειδικά τους πρώτους μήνες του 2015 και την αγωνία της διαπραγμάτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας είχε πάρει κιλά. Ήταν φανερό από όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του πως το σώμα του είχε αλλάξει και πλέον φαίνεται ότι αποφάσισε να μπει σε φόρμα - και μάλιστα με τέτοια προσήλωση, που ούτε το ταξίδι στις ΗΠΑ δεν τον εμπόδισε να κάνει το πρόγραμμά του.

Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης