Λεβέντης για αλλαγή φύλου στα 15: Η χώρα μπαίνει... σε περίοδο ανωμαλίας

Λεβέντης για αλλαγή φύλου στα 15: Η χώρα μπαίνει... σε περίοδο ανωμαλίας

«Ο Τσίπρας βάζει μπροστά τα συμφέροντα μιας ασήμαντης ομάδας που νομίζω είναι ψυχασθένεια», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων 

Λεβέντης για αλλαγή φύλου στα 15: Η χώρα μπαίνει... σε περίοδο ανωμαλίας
Η χώρα μπαίνει... σε περίοδο ανωμαλίας, ανέφερε από την Βουλή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας για το θέμα της αλλαγής φύλου.

Όπως εξήγησε, «για εμάς ότι ο Τσίπρας τα κάνει όλα τάκα – τάκα, χωρίς διαβουλεύσεις και βάζει μπροστά τα συμφέροντα μιας ασήμαντης ομάδας που νομίζω είναι ψυχασθένεια, μας βάζει σε περίοδο ανωμαλίας».  

Η Ένωσης Κεντρώων είπε, αναφερόμενος στο δικαίωμα αλλαγής φύλου, ότι είναι υπέρ του να τους δώσουν συντάξεις, εργασία, να τους στηρίξουν, «αλλά αυτό, να μην τους το δώσουμε».

Η Ελλάδα, τόνισε δεν πρέπει να αντιγράφει οτιδήποτε από την Ευρώπη, αλλά να έχει άμυνες. «Ηθικές αξίες δεν αντιγράφουμε. Η Ελλάδα διδάσκει ηθικές αξίες», σημείωσε. 

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε πως δεν είναι κατά τη γνώμη του σωστή η διαδικασία που προωθεί η κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας «ψυχασθένεια» την περίπτωση των ομοφυλόφιλων και των διεμφυλικών, κάνοντας τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να αντιδράσει έντονα. 
Κλείσιμο



«Το να αλλάζει ο άνθρωπος τη φύση του είναι ανώμαλα πράγματα. Δεν είναι πράγματα ωραία αυτά», είπε κάποια στιγμή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απευθυνόμενος στον κ. Βούτση που καθόταν στο προεδρείο της Βουλής.

"Ωραία είναι" του απάντησε ο κ. Βούτσης.
"Να τα χαίρεστε" ανταπάντησε ο κ. Λεβέντης.
"Τα χαιρόμαστε" του είπε ο πρόεδρος της βουλής.
"Ντροπή σας. Αν είναι ωραία να τα κάνετε στον περίγυρό σας" τόνισε ο κ. Λεβέντης και συνέχισε: "Πήρατε την εξουσία με 35%, τι είστε δικτάτορες; Αγνοείτε την εκκλησία, τους πάντες".

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι η Εκκλησία δεν θέλει να αναμειχθεί στην πολιτική, ωστόσο σημείωσε πως θα πρέπει να σέβεται η κυβέρνηση τις ηθικές αξίες. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης