Μανιάτης: Με μια κυβέρνηση που χάνει συνεχώς έδαφος, η ΔΗΣΥ πρέπει να φύγει από τη στασιμότητα.

Μανιάτης: Με μια κυβέρνηση που χάνει συνεχώς έδαφος, η ΔΗΣΥ πρέπει να φύγει από τη στασιμότητα.

Στη Δυτική Μακεδονία, Κοζάνη, Kαστοριά, Φλώρινα, Γρεβενά, περιόδευσε ο Γιάννης Μανιάτης

Μανιάτης: Με μια κυβέρνηση που χάνει συνεχώς έδαφος, η ΔΗΣΥ πρέπει να φύγει από τη στασιμότητα.
Ο υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα της κεντροαριστεράς επισκέφτηκε παραγωγικές μονάδες που στηρίζονται στην καινοτομία, στις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής που μειώνουν το κόστος και αυξάνουν τα οφέλη για τους εργαζόμενους, την περιοχή αλλά και την εθνική οικονομία, επιχειρήσεις –πρότυπα για το νέο μοντέλο παραγωγής που χρειάζεται η χώρα.

Επισκέφθηκε το Συνεταιρισμό Αμυνταίου, όπου συζητήθηκε η θέση του πρωτογενή τομέα στο νέο παραγωγικό μοντέλο για τη χώρα. «Ο Συνεταιρισμός του Αμυνταίου με τα προϊόντα της περιοχής όπως τα ποιοτικά κρασιά  είναι ένα πολύ θετικό παράδειγμα και αξίζει της στήριξης μας» επισήμανε σε δηλώσεις του.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Γραμματέα  και μέλη της Νομαρχιακής  Κοζάνης, αλλά και πολίτες στους οποίους εξήγησε το όραμά του και τους στόχους για τη Δημοκρατική Παράταξη, ώστε να γίνει πρωταγωνιστής των πολιτικών πραγμάτων της χώρας

Σε τρία σημεία επικεντρώθηκε η  ομιλία του Γ. Μανιάτη, στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου  της Φλώρινας.

1. Τι χώρα θέλουμε
Κλείσιμο
2. Τι παράταξη θέλουμε 
3. Τι αρχηγό θέλουμε




Στη συζήτηση που ακολούθησε, πολίτες, ιδιαίτερα, οι φίλοι της Δημοκρατικής Παράταξης εξέφρασαν την αγωνία τους για την άμεση δημιουργία του Νέου Φορέα. Με μια κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που χάνει συνεχώς έδαφος και μια ΝΔ  που έχει εξαντλήσει πλέον την δυναμική της για τις εκλογές, πρέπει η ΔΗΣΥ να φύγει από τη στασιμότητα.

Ο Γ. Μανιάτης δήλωσε ότι ο νέος αρχηγός που θα επιλέξουν οι πολίτες θα κριθεί από το πώς θα δώσει δυναμική στην Παράταξη, κρατώντας την ενωμένη και θα την κάνει πρωταγωνιστή των πολιτικών πραγμάτων της χώρας.

Στα Γρεβενά πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Άλφα Wood Πίνδος που αξιοποιεί 120.000 τόνους ελληνικής ξυλείας από το φυσικό πόρο των ελληνικών δασών σε συνεργασία με τους ελληνικούς δασικούς συνεταιρισμού . Η μονάδα δίνει ζωή στην ανάπτυξη του ορεινού όγκου της Πίνδου επηρεάζοντας άμεσα ή έμμεσα το εισόδημά 500 οικογενειών.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα της κεντροαριστεράς συναντήθηκε και με το Προεδρείο της ΕΑΣ Γρεβενών και την Μονάδα Αγρός όπου αναλύθηκαν τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα και των αγροτών  αλλά και της μεταποίησης των αγροτικών προϊόντων για να υπάρξει  υπεραξία που θα στηρίξει το εισόδημά τους.

Ειδική συζήτηση έγινε για τις βιολογικές καλλιέργειες που έχουν ανάπτυξη στη  περιοχή και τις αστοχίες στο πρόγραμμα που εξήγγειλε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που άφησε τους καλλιεργητές των Γρεβενών εκτός του προγράμματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης