Πυκνώνει η... αλληλογραφία του ΠΑΣΟΚ με το Ποτάμι για την ψήφο εξ αποστάσεως

Πυκνώνει η... αλληλογραφία του ΠΑΣΟΚ με το Ποτάμι για την ψήφο εξ αποστάσεως

Ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω διαρροών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης - Αμετακίνητες οι δύο πλευρές: «το θέμα έχει κλείσει» υποστηρίζει η Χαριλάου Τρικούπη, «για εμάς είναι η αρχή της πολιτικής» απαντά η Σεβαστουπόλεως

Πυκνώνει η... αλληλογραφία του ΠΑΣΟΚ με το Ποτάμι για την ψήφο εξ αποστάσεως
«Στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν το δικαίωμα όλων των πολιτών να συμμετέχουν, διαδικαστικό θέμα! Κρίμα. Για εμάς είναι η αρχή της πολιτικής». Με αυτή την ανάρτηση στο twitter απάντησε στο οριστικό «όχι» του ΠΑΣΟΚ για τη ψήφο εξ αποστάσεως ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

«Η συσπείρωση των πολιτών στη δημοκρατική προοδευτική παράταξη καθημερινά μεγαλώνει. Δεν έχουν θέση οι μεμψιμοιρίες, μιζέριες και λογικές εμφυλίου» σχολίασε με τη σειρά της η Χαριλάου Τρικούπη, η οποία θεωρεί ότι το θέμα έχει κλείσει. 

Κλείσιμο
«Δε θα μπούμε σε προσωπική αντιπαράθεση για δευτερεύοντα διαδικαστικά ζητήματα, επί των οποίων οι θέσεις μας βασίζονται σε ισχυρά επιχειρήματα» υποστηρίζουν οι επιτελείς της Φώφης Γεννηματά και εξηγούν τη στάση τους: «Από τη στιγμή που καμία εταιρεία δεν έδωσε εγγυήσεις για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία, η συζήτηση έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα». 

Το ερώτημα, πλέον, είναι μέχρι που είναι διατεθειμένες να φθάσουν οι δύο πλευρές. Δεδομένων των καθυστερήσεων στην επιτροπή Αλιβιζάτου κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ο πολιτικός χρόνος είναι πυκνός. Σήμερα συνεδρίασε το επιτελικό συντονιστικό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και αποφασίστηκε να συναντηθούν οι αρχηγοί μέχρι τις 4 Οκτωβρίου ώστε να συνεδριάσει το κεντρικό συντονιστικό στις 9 Οκτωβρίου.

Η επιτροπή Αλιβιζάτου είναι προγραμματισμένη για αύριο το απόγευμα, ενώ σήμερα εκπνέει ο προθεσμία προς τις εταιρείες λογισμικού προκειμένου να στείλουν τις προσφορές τους για την ηλεκτρονική διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων.

Στον «αέρα», πέραν της ψήφου εξ αποστάσεως, είναι και μια σειρά θεμάτων, όπως οι κάλπες και οι προεκλογικές συζητήσεις των υποψηφίων αρχηγών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης