Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): Με ψώνια στο Λονδίνο γιόρτασε την επέτειο της εξουσίας του ο Καμμένος

Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): Με ψώνια στο Λονδίνο γιόρτασε την επέτειο της εξουσίας του ο Καμμένος

Ο Τσίπρας έχει δεσμευτεί για διαρκή φτωχοποίηση της κοινωνίας, σχολίασε για τις δηλώσεις Βίζερ ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ

Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): Με ψώνια στο Λονδίνο γιόρτασε την επέτειο της εξουσίας του ο Καμμένος
«Mε ψώνια στο Λονδίνο γιόρτασε την επέτειο της εξουσίας του ο κ. Καμμένος. Και με παρομοιώσεις - κλισέ συνέχισε ο κ. Τσίπρας (ο οποίος προφανώς μπέρδεψε τη στεριά με τα βουνά από πίσσα)» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015.

Και συμπλήρωσε: «Η Ελλάδα όμως συνεχίζει να αναστενάζει. Υπερφορολόγηση, λουκέτα, μαύρη εργασία, αναγκαστική μετανάστευση, μπρος-πίσω στις επενδύσεις, διαλυμένη παιδεία. Δύο χρόνια, μια σφραγίδα: ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Για τις δηλώσεις Βίζερ: Ο Τσίπρας έχει δεσμευτεί για διαρκή φτωχοποίηση της κοινωνίας

Σχολιάζοντας, δε, τις δηλώσεις του επικεφαλής του EuroWorking Group, Τόμας Βίζερ, περί επιτροπείας και νέων μέτρων, ο κ. Χρηστίδης υπογράμμισε ότι «προϊδεάζει για το τι θα συμβεί μετά τον Αύγουστο του 2018, ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα υπάρξει αυστηρή εποπτεία της χώρας για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Κλείσιμο
«Για μια ακόμη φορά, κορυφαίος Ευρωπαίος αξιωματούχος διαψεύδει τα λεγόμενα του κ. Τσίπρα περί δήθεν εξόδου από τα μνημόνια το 2018» προσέθεσε.

Και συνέχισε: «Είναι βέβαια γνωστό ότι ο κ. Τσίπρας έχει υπογράψει δεσμεύσεις για νέα αβάσταχτα μέτρα καταδίκης της ανάπτυξης στη χώρα και διαρκούς φτωχοποίησης της κοινωνίας, πολύ πέραν της λήξης του παρόντος μνημονίου και της κοινοβουλευτικής του θητείας».

«Ένα είναι βέβαιο, όσο παραμένουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κυβέρνηση θα προστίθενται συνεχώς νέα μέτρα, νέες δεσμεύσεις και επιτροπείες για πολλά χρόνια» κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης