Θεοδωράκης: Είμαι της «σχολής Μακρόν»

Θεοδωράκης: Είμαι της «σχολής Μακρόν»

Τα προβλήματα της χώρας είναι μεγαλύτερα από τις διαχωριστικές γραμμές είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε ότι μπορεί να δημιουργηθεί ένα ισχυρό προοδευτικό κίνημα που θα κυβερνήσει τον τόπο με διαφάνεια

Θεοδωράκης: Είμαι της «σχολής Μακρόν»
«Δεν υπάρχουν αριστερές και δεξιές λύσεις. Αυτήν τη στιγμή τα προβλήματα της χώρας είναι μεγαλύτερα από τις διαχωριστικές αυτές γραμμές. Χρειαζόμαστε λογικές και τολμηρές πολιτικές λύσεις. Να λύσουμε τα προβλήματα με τολμηρές επεμβάσεις, να δανειστούμε λύσεις είτε από την κεντροαριστερή, είτε από την κεντροδεξιά σκέψη. 

Είμαι της «σχολής Μακρόν» κι ο Μακρόν που είπε τα ίδια είναι της «σχολής Ποτάμι»». Αυτό τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό Best TV της Μεσσηνίας ο επικεφαλής του Ποταμιού,
Σταύρος Θεοδωράκης. Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το μπλοκάρισμα των επενδύσεων που θα φέρουν θέσεις εργασίας.

Κλείσιμο
Για την τριετή εμπειρία του με το Ποτάμι, ανέφερε ότι έχει πάρει τα μαθήματά του από την πολιτική και πιστεύει πως μπορεί να συγκροτηθεί ένα ισχυρό προοδευτικό Κίνημα που θα κυβερνήσει τον τόπο με διαφάνεια και έκανε λόγο για σύγκρουση με συμφέροντα και συντεχνίες, για το κοινό καλό και όχι το καλό των κομματικών φίλων.

Κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν για «τη μεγάλη οικογένεια του Κέντρου», όπως υποστήριξε, που περιλαμβάνει σοσιαλδημοκράτες, φιλελεύθερους, κεντρώους, κεντροαριστερούς, οικολόγους.«Πρέπει να ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι, ώστε οι πολίτες να βγάζουν τις ηγεσίες των κομμάτων κι όχι αυτές να βγαίνουν από κάποιες κομματικές συναντήσεις» υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης