ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνι για «fake news» - Γεωργιάδης: Παραδέχονται ότι η ανάρτηση Καρανίκα βλάπτει την Ελλάδα!

ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνι για «fake news» - Γεωργιάδης: Παραδέχονται ότι η ανάρτηση Καρανίκα βλάπτει την Ελλάδα!

«Πόλεμος» των δύο πλευρών - Στο επίκεντρο η ανάρτηση Καρανίκα «στα τσακίδια...» για την Eldorado

ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνι για «fake news» - Γεωργιάδης: Παραδέχονται ότι η ανάρτηση Καρανίκα βλάπτει την Ελλάδα!
Για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή μία ανάρτησή του στο Twitter με την περιβόητη φράση Καρανίκα «στα τσακίδια…» για την Eldorado.

«Έχουμε καλέσει επανειλημμένα τον κ. Γεωργιάδη να συνειδητοποιήσει ότι, παραδόξως, δεν είναι μόνο τρολ αλλά και Αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και ως τέτοιος δεν μπορεί να επικαλεστεί το ακαταλόγιστο. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν εκθέτει μονάχα τον ίδιο, πράγμα που έχει αποδείξει πως δεν τον ενδιαφέρει ιδιαιτέρως, αλλά και ολόκληρη την παράταξή του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το γεγονός ότι λειτουργεί σε αντίθεση με τον θεσμικό του ρόλο, υπερασπιζόμενος ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα αντί για το δημόσιο συμφέρον, δεν προκαλεί εντύπωση. Γι' αυτό τον κρίνουν οι πολίτες και σε αυτούς θα πρέπει να απαντήσει για τους λόγους που τον ωθούν σε αυτή τη στάση. Περιμένουμε, όμως, από τον κ. Γεωργιάδη να ενημερώσει όσους είδαν την ανάρτησή του για τον Πρωθυπουργό, ότι είναι προϊόν πλαστογραφίας, που ο ίδιος, εν γνώσει του όπως παραδέχθηκε, διακίνησε στο διαδίκτυο, στέλνοντας ψευδή μηνύματα, αποδιδόμενα μάλιστα στον Πρωθυπουργό, εντός και εκτός Ελλάδας, σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος» συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο
«Και, φυσικά, περιμένουμε από τον Πρόεδρο της ΝΔ να πράξει τα δέοντα. Διατηρώντας τον στη θέση του Αντιπροέδρου της ΝΔ θα επικροτήσει την πλαστογραφία» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η «καταγγελία» ΣΥΡΙΖΑ αφορά σε ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε τον πρωθυπουργό να ισχυρίζεται ότι «η Eldorado πρέπει να πάει στα… τσακίδια», κάτι ωστόσο το οποίο είχε αναφέρει μέσω Facebook ο Νίκος Καρανίκας.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σε νέο tweet, κοινοποίησε την ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και την αρχική ανάρτησή του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ανήρτησα το κείμενο του Καρανίκα (συμβούλου του Π/Θ) με το πρόσωπο του Τσίπρα. Και για πρώτη φορά παραδέχονται ότι βλάπτει την Ελλάδα…».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης