Μανιάτης: Υπεύθυνος κι ένοχος ο κ. Τσίπρας, κλείνει τα Μεταλλεία Χαλκιδικής

Μανιάτης: Υπεύθυνος κι ένοχος ο κ. Τσίπρας, κλείνει τα Μεταλλεία Χαλκιδικής

«Άνεργοι οι 2.500 εργαζόμενοι. Τα ψέματά του στη ΔΕΘ δεν άντεξαν ούτε για 24 ώρες» επισημαίνει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Μανιάτης: Υπεύθυνος κι ένοχος ο κ. Τσίπρας, κλείνει τα Μεταλλεία Χαλκιδικής
«Η σημερινή ανακοίνωση της Eldorado Gold για την αναστολή εργασιών κι επενδύσεων είναι η απάντηση της πραγματικής οικονομίας  στους θεατρινισμούς του "Gr-invest"» αναφέρει χαρακτηριστικά σε γραπτή δήλωσή του
 με αφορμή την άρνηση της κυβέρνησης να αδειοδοτήσει την επένδυση των μεταλλείων Χαλκιδικής.

Κλείσιμο
Η δήλωση του κ. Μανιάτη: 

«Ο υποκριτής πρωθυπουργός της χώρας Α. Τσίπρας, είναι  προσωπικά υπεύθυνος κι ένοχος για την αποχώρηση του μεγαλύτερου ξένου επενδυτή στη χώρα, της ELDORADO, των Μεταλλείων Χαλκιδικής. Τα ψέματά του στη ΔΕΘ δεν άντεξαν ούτε για 24 ώρες. Η σημερινή ανακοίνωση της Eldorado Gold για την αναστολή εργασιών κι επενδύσεων είναι η απάντηση της πραγματικής οικονομίας  στους θεατρινισμούς του "Gr-invest".

Μια επένδυση των 3 δις€, που εμείς αδειοδοτήσαμε το 2011 με τους αυστηρότερους περιβαλλοντικούς όρους, που επί ΣΥΡΙΖΑ δέχεται συνεχή πόλεμο δολιοφθοράς, που έχει δικαιωθεί 18 φορές στο Συμβούλιο Επικρατείας, που απασχολεί 2.500 εργαζόμενους.

Ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να καταλάβει ότι ο ορυκτός μας πλούτος με τις 100.000 θέσεις εργασίας, το 3.4% του ΑΕΠ, τα 2 δις€ το χρόνο εξαγωγές, σηματοδοτεί τη σπουδαιότητα του κλάδου στην εθνική οικονομία. Πέραν της εμπάθειας, άγνοιας και ιδεοληψίας του, αποδεικνύει στην πράξη ότι δεν έχει τη δυνατότητα και τη γνώση να κατανοήσει την πολυπλοκότητα μιας μεγάλης επένδυσης.

Εκεί που σταματάει η κοινήλογική αρχίζει η τυχοδιωκτική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Γι’ αυτό και είναι πολιτική καταστροφής, φτώχειας κι αδιεξόδων.Καταθλιπτικά ιδεοληπτικοί, επαγγελματικά  ανίκανοι, πανικόβλητοι ψεύτες, αγκαλιασμένοι οι Α. Τσίπρας και Π. Καμμένος καταστρέφουν τη χώρα.

Αντί να φεύγουν οι επενδυτές πρέπει να φύγει η κυβέρνηση! Είναι πλέον η ουσιαστικότερη  προϋπόθεση για την ανάκαμψη της χώρας».

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης