Δείτε Live: Η ομιλία της Φώφης Γεννηματά για τα 43α γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Δείτε Live: Η ομιλία της Φώφης Γεννηματά για τα 43α γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση- «αλυσόδεσαν τη χώρα, τους νοιάζει μόνο η καρέκλα», είπε - Προσκλητήριο τους νέους να κάνουν την 5η Νοέμβρη τη δική τους 3η Σεπτέμβρη

Δείτε Live: Η ομιλία της Φώφης Γεννηματά για τα 43α γενέθλια του ΠΑΣΟΚ
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και τη ΝΔ εξαπολύει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στην ομιλία της για την 43η επέτειο από την διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη. Η κ.Γεννηματά απηύθυνε ταυτόχρονα πρόσκληση ειδικά τους νέους να κάνουν την 5η Νοέμβρη- την ημέρα που διεξαχθεί η διαδικασία για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής της κεντροαριστεράς, «τη δική τους 3η Σεπτέμβρη».

Η κ.Γεννηματά σημείωσε ότι στόχος της κεντροαριστεράς είναι να δημιουργήσει ξανά ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία με στόχο να αλλάξει ο πολιτικός χάρτης. 
Αναφερόμενη στην κυβέρνηση η κ.Γεννηματά σημείωσε ότι «έχουν αλυσοδέσει τη χώρα και τους νοιάζει μόνο η καρέκλα». Πρόσθεσε ότι η παράταξή της θα έχει αυτόνομη πορεία και δεν θα αποτελέσει σε καμία περίπτωση δεκανίκι για τη δεξιά ή για τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Στο Ζάππειο Μέγαρο δίνουν το παρών οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Καμίνης, αλλά και οι κύριοι Κώστας Σκανδαλίδης, Γιάννης Ραγκούσης, Γιάννης Μανιάτης, Νίκος Ανδρουλάκης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Νίκος Σαλαγιάννης, Χρήστος Πρωτόπαπας, Μανόλης Οθωνας, Τόνια Αντωνίου, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, Νίκος Μπίστης, Κατερίνα Μπατζελή, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Βάσω Παπανδρέου, Κώστας Γείτονας, Μιλτιάδης Παπαϊωαννου, εκπρόσωποι των Κινήσεων για τη Σοσιαλημοκρατία και την ΕΔΕΜ, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Κώστας Μπαργιώτας, ο Απόστολος Κακλαμάνης. Απών από την εκδήλωση, καθώς βρίσκεται εκτός Αθηνών είναι ο Κώστας Σημίτης, ενώ ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, προτίμησε να τοποθετηθεί για την 3η Σεπτέμβρη
Κλείσιμο
μέσω της ανακοίνωσης που είχε εκδώσει νωρίτερα το Ποτάμι. 



Μάλιστα, ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία της κεντροαριστεράς Γιώργος Καμίνης δήλωσε για την 43η επέτειο από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ:
«Σήμερα συμπληρώνονται 43 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που συνέβαλε στην εγκαθίδρυση της μακροβιότερης δημοκρατίας στη χώρα μας, καθώς και στην ουσιαστική άμβλυνση των ανισοτήτων και των πολιτικών και κοινωνικών αποκλεισμών».

Παράλληλα, ο κ.Καμίνης σχολίασε δηκτικά το άρθρο του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας: "Όταν κάποιος προσπαθεί να φέρει την ιστορία στα δικά του μέτρα, συνήθως το αποτέλεσμα είναι τραγικό".

























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης