Ο Πάνος Σκουρλέτης καταδικάζει την επίθεση στο δήμαρχο Ελευσίνας

Ο Πάνος Σκουρλέτης καταδικάζει την επίθεση στο δήμαρχο Ελευσίνας

Ο υπουργός Εσωτερικών επίσης εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον Γιώργο Τσουκαλά

Ο Πάνος Σκουρλέτης καταδικάζει την επίθεση στο δήμαρχο Ελευσίνας
Την απερίφραστη καταδίκη του πρωτοφανούς περιστατικού μαχαιρώματος του δημάρχου Ελευσίνας Γιώργου Τσουκαλά από 35χρονο συμβασιούχο, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών:

«Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, εκφράζει τη θλίψη αλλά και την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση εναντίον του δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, στο γραφείο του στον δήμο, και του εύχεται γρήγορη ανάρρωση».

Την επίθεση καταδίκασε το γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του. «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση κατά του Δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά και του εύχεται ταχεία ανάρρωση», λέει η ανακοίνωση.
Κλείσιμο

Με ανάρτηση στο twitter, ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ εύχεται περαστικά στο δήμαρχο Ελευσίνας. «Περαστικά στο Δήμαρχο, Γιώργο Τσουκαλά. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση».

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Γιώργος Πατούλης υπογραμμίζει ότι «η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν εκφοβίζεται, ούτε εκβιάζεται». 

Σύμφωνα με τον κ. Πατούλη, «το σημερινό θλιβερό περιστατικό αναδεικνύει με τον πλέον εύγλωττο τρόπο το ιδιαίτερα δύσκολο έργο των αιρετών, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να υπερασπιστούν με το βέλτιστο τρόπο τα συμφέροντα των πολιτών, κάποιες φορές καλούνται να αντιμετωπίσουν ακραία φαινόμενα βίας και εκφοβισμού, σ' ένα ανοχύρωτο περιβάλλον».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ καλεί «τόσο τη Δικαιοσύνη, όσο και την Πολιτεία, να λάβουν όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που δεν θα επιτρέψουν στο μέλλον να επαναληφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα».

Την επίθεση κατά του δημάρχου Ελευσίνας καταδίκασε και ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Κώστας Αγοραστός, ο οποίος επίσης κάλεσε «την Πολιτεία να λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για τη θωράκιση και εύρυθμη λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
 

 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης