Καταγγελίες Άδωνι: Καταθέτουν τροπολογίες για να εμποδίσουν δικαστική έρευνα στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Καταγγελίες Άδωνι: Καταθέτουν τροπολογίες για να εμποδίσουν δικαστική έρευνα στο ΚΕΕΛΠΝΟ

«Προσπαθούν να νομιμοποιήσουν δαπάνες πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που έγιναν από την διοίκηση του κ. Πολάκη στο ΚΕΕΛΠΝΟ χωρίς καμία νόμιμη διαδικασία», αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας 

Καταγγελίες Άδωνι: Καταθέτουν τροπολογίες για να εμποδίσουν δικαστική έρευνα στο ΚΕΕΛΠΝΟ
Σε σοβαρές καταγγελίες προχωρά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως αναφέρει «πριν από μερικές μέρες ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ κατέθεσε στον Εισαγγελέα Διαφθοράς, μία σειρά σοβαρών καταγγελιών, με έγγραφα, για δαπάνες πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που έγιναν από την Διοίκηση του κ. Πολάκη, χωρίς καμία νόμιμη διαδικασία». 

«Ενώ λοιπόν η καταγγελία έγινε και άρα η έρευνα ξεκίνησε», όπως τονίζει, «ξαφνικά καταθέτουν χθες τροπολογία στο νόμο για την ΠΦΥ με την οποία νομιμοποιούν εκ των υστέρων ακριβώς τις δαπάνες αυτές».

Κλείσιμο
«Τους ενημερώνω ότι με απόφαση του ΑΠ τροπολογίες που φωτογραφικά προσπαθούν να παρεμποδίσουν την Δικαστική έρευνα δεν ισχύουν καθώς είναι πρόδηλα αντισυνταγματικές», αναφέρει.

«Λαλιστατε κύριε Πολάκη, επειδή εγώ δεν λέω πολλά όπως εσείς σε αυτά, σας λέω μήν την ψηφίσετε διότι απλά θα είναι ένα επιπλέον τεκμήριο της ενοχής σας και της δικής σας προσωπικής εμπλοκής», καταλήγει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης