Προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το Eurogroup ζητά ο Κυριάκος

Προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το Eurogroup ζητά ο Κυριάκος

Προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες - Η καθυστέρηση προκάλεσε πολύ μεγάλο κόστος στους πολίτες, τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής

Προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το Eurogroup ζητά ο Κυριάκος
Προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή προκειμένου οι πολίτες να ενημερωθούν για όσα περιλαμβάνει η συμφωνία της κυβέρνησης στο Eurogroup ζητά η Νέα Δημοκρατία.

Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει πως η δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος έκλεισε με 16 μήνες καθυστέρηση, μία καθυστέρηση που, όπως λέει, προκάλεσε πολύ μεγάλο κόστος στους Έλληνες πολίτες και συνολικά στην οικονομία.

«Η Κυβέρνηση οδήγησε τη Χώρα σε πολυετή λιτότητα. Για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια, ζητώ τη διενέργεια προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτησης με θέμα την Οικονομία, τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η Κυβέρνηση» καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κλείσιμο

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ το βράδυ της Πεμπτης λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της χώρας της Ευρωζώνης
κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πέρασε κάτω από τον πήχη που η ίδια είχε θέσει και επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «λεονταρισμούς που αποδείχθηκαν χιλιοπαιγμένη επικοινωνιακή μεθόδευση»
.


Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας: 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με αίτησή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Νίκο Βούτση, ζήτησε σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουνίου, τη διεξαγωγή προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτησης, για την Οικονομία, τις αποφάσεις του χθεσινού Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η Κυβέρνηση.
 
Στην αίτηση τονίζεται ότι η δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος έκλεισε με 16 μήνες καθυστέρηση, γεγονός που προκάλεσε μεγάλο κόστος στους Έλληνες πολίτες και την Οικονομία.
 
Υπογραμμίζεται ότι η Κυβέρνηση οδήγησε τη χώρα σε πολυετή λιτότητα και ζητά την προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση στη Βουλή για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια.


Μητσοτάκης: O λαός να μάθει την αλήθεια για το κόστος της καθυστέρησης του κλεισίματος της αξιολόγησης 

«Η καθυστέρηση 16 μηνών στο κλείσιμο της β' αξιολόγησης προκάλεσε μεγάλο κόστος στους Έλληνες πολίτες και την Οικονομία. Για να μάθει ο λαός την αλήθεια κατέθεσα αίτημα για προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση στη Βουλή για Οικονομία και τις αποφάσεις του Eurogroup», έγραψε στο Twitter o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης