Αλβανία: Με ένα ρεσιτάλ εθνικισμού αποκάλυψαν τις.. πέτρες της πλατείας!

Αλβανία: Με ένα ρεσιτάλ εθνικισμού αποκάλυψαν τις.. πέτρες της πλατείας!

«Έντυσαν» την πλατεία με τον εθνικισμό και τον αλβανικό μεγαλοιδεατισμό και με καμάρι παρουσίασαν τις πέτρες που έχουν μεταφερθεί από κάθε γωνιά όπου ζουν Αλβανοί - Μεταξύ αυτών και από τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας!

Αλβανία: Με ένα ρεσιτάλ εθνικισμού αποκάλυψαν τις.. πέτρες της πλατείας!
Οι αντιδράσεις της ελληνικής διπλωματίας –οι οποίες επίσημα δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ- άφησαν παγερά αδιάφορους τόσο τον δήμο Τιράνων όσο και τον πρωθυπουργό Ράμα...

Η πλατεία Σκεντέρμπεη, εγκαινιάστηκε με όλα τα χαρακτηριστικά της φιέστας και μάλιστα της προεκλογικής και αποκαλύφθηκε στην κοινή γνώμη.

Και φυσικά φρόντισαν να «ντύσουν» την πλατεία με τον εθνικισμό και τον αλβανικό μεγαλοιδεατισμό, οι οποίοι τροφοδοτούνται κάθε μέρα και περισσότερο!

Κλείσιμο
Με καμάρι παρουσίασαν τις πέτρες που έχουν μεταφερθεί από κάθε γωνιά όπου ζουν Αλβανοί!! Μεταξύ των άλλων και από τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας!



Πολλές και οι αναφορές που έγιναν, τόσο κατά την τελετή των εγκαινίων όσο και μετέπειτα, στους συμβολισμούς της πλατείας...

Τα εγκαίνια άνοιξαν με πανηγυρική εμφάνιση συγκροτημάτων και χορευτικών των Τσάμηδων, οι οποίοι κάνουν πραγματικό πάρτι στις ιστοσελίδες που διαθέτουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Στην εκδήλωση δεν εμφανίστηκε το συγκρότημα της Δρόπολης, το οποίο αποφάσισε να αποσυρθεί από μία εκδήλωση που είχε ως κεντρικό σύνθημα τον «παναλβανισμό» και την εθνικιστική προπαγάνδα.

Πηγή epiruspost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης