Χριστοδουλίδης: Ανυπόστατα τα περί θερμού επεισοδίου τον Ιούνιο

Χριστοδουλίδης: Ανυπόστατα τα περί θερμού επεισοδίου τον Ιούνιο

Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι η Λευκωσία είναι εξοργισμένη με τις «πηγές του υπ. Εθνικής Άμυνας» που φέρονται να έκαναν δηλώσεις για θερμό επεισόδιο στη Κύπρο

Χριστοδουλίδης: Ανυπόστατα τα περί θερμού επεισοδίου τον Ιούνιο
Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πριν λίγο ότι δεν επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί που είδαν το φως της δημοσιότητας σε ελληνικά ΜΜΕ περί ενδεχόμενου θερμού επεισοδίου που πιθανόν να προκαλέσει η Τουρκία στα χωρικά ύδατα της Κύπρου τον Ιούνιο, όταν θα ξεκινήσει η εξόρυξη φυσικού αερίου από τη γαλλική εταιρεία Total.

Κληθείς από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι η Λευκωσία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ελληνική Κυβέρνηση και ότι «δεν υπάρχει τέτοια πληροφόρηση, ούτε επιβεβαιώνονται τέτοιοι ισχυρισμοί».

Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι η Λευκωσία είναι εξοργισμένη με τις «πηγές του υπ. Εθνικής Άμυνας» που φέρονται να έκαναν δηλώσεις για θερμό επεισόδιο στη Κύπρο. Μάλιστα υπήρξε επικοινωνία του Κύπριου κυβερνητικού εκπροσώπου με τον υπ. Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον υπ. Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και ζητήθηκαν εξηγήσεις.

Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές στη Λευκωσία, οι δηλώσεις αυτές για θερμό επεισόδιο βάζουν βόμβα στο κυπριακό τουρισμό και θέτουν σε κίνδυνο τις γεωτρήσεις για το φυσικό αέριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης