Γιούνκερ: Είμαι ο πιο δημοφιλής Ευρωπαίος πολιτικός στην Ελλάδα

Γιούνκερ: Είμαι ο πιο δημοφιλής Ευρωπαίος πολιτικός στην Ελλάδα

«Τρέφω βαθιά συμπάθεια ή ακόμα και αγάπη για τον ελληνικό λαό» είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν σε Ιταλό δημοσιογράφο

Γιούνκερ: Είμαι ο πιο δημοφιλής Ευρωπαίος πολιτικός στην Ελλάδα
«Ρεσιτάλ» έδωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ
, σε απάντησή του σε ερώτηση Ιταλού δημοσιογράφου, ο οποίος τον κατηγόρησε για ασύμμετρη παρεμβατικότητα στα πολιτικά τεκταινόμενα της Ελλάδας.

Κλείσιμο
Ο Λουξεμβούργιος πρόεδρος, εμφανώς ενοχλημένος από την ερώτηση, απάντησε πως είναι «ο πιο δημοφιλής Ευρωπαίος πολιτικός στην Ελλάδα», συμπληρώνοντας, δε, πως δεν άσκησε ποτέ κριτική στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Χαριτολογώντας, ο κ. Γιούνκερ τόνισε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός τρέφει μια «βαθιά αγάπη» προς το πρόσωπό του και τόνισε πως τρέφει «βαθιά συμπάθεια ή ακόμα και αγάπη για τον ελληνικό λαό».

Παράλληλα, ο πρόεδρος Γιούνκερ είπε πως ο Έλληνας εκπρόσωπος Τύπου του, ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, «δεν χάνει ευκαιρία να μου μιλάει και να με ενημερώνει καθημερινά για τις αρετές των Ελληνών, αλλά και για τα προβλήματά τους».

Αναλυτικά η απάντηση του Λουξεμβούργιου προέδρου στον Ιταλό δημοσιογράφο: «Είστε ο μοναδικός στην Ευρώπη που πιστεύει ότι ήμουν ανάμεσα σε αυτούς που άσκησαν κριτική στον Έλληνα πρωθυπουργό. O Έλληνας πρωθυπουργός με αγαπάει βαθιά, όπως και οι Έλληνες. Είμαι ο πιο δημοφιλής Ευρωπαίος πολιτικός στην Ελλάδα. Θα έπρεπε να το ξέρετε, εάν παρακολουθείτε τη σχέση μου με τον Έλληνα πρωθυπουργό, τον οποίο εκτιμώ πολύ. Όπως τρέφω βαθιά συμπάθεια ή ακόμα και αγάπη για τον ελληνικό λαό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης