Πάνος Καμμένος: Τα μέτρα που θα συμφωνηθούν θα είναι ευχάριστη έκπληξη

Πάνος Καμμένος: Τα μέτρα που θα συμφωνηθούν θα είναι ευχάριστη έκπληξη

«Έχουμε διαφορετικές πολιτικές καταβολές αλλά σεβόμαστε τις διαφορές μας αλλά και την εντολή του λαού μέχρι το 2019 και ίσως και μετά» είπε για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Πάνος Καμμένος: Τα μέτρα που θα συμφωνηθούν θα είναι ευχάριστη έκπληξη
Βέβαιος ότι η συμφωνία με τους δανειστές θα κλείσει στις 20 Μαρτίου όπως είπε και ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής την περασμένη Παρασκευή
εμφανίστηκε ο
Πάνος Καμμένος το πρωί της Κυριακής.

Κλείσιμο
«Συναντήθηκα προχθές με τον Αλέξη Τσίπρα και μεταξύ άλλων συζητήσαμε για τη συμφωνία. Είμαι βέβαιος ότι θα κλείσει στις 20 Μαρτίου» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Άμυνας αναρωτώμενος «να δούμε τι θα πει η αντιπολίτευση αν κλείσει η συμφωνία».

Αναφερόμενος στα όσα ακούγονται για τα μέτρα που θα περιλαμβάνει η συμφωνία ο κ. Καμμένος είπε ότι «τα μέτρα που θα συμφωνηθούν θα είναι ευχάριστη έκπληξη, έχω εμπιστοσύνη σε Τσακαλώτο-Χουλιαράκη».

Μετά τη συμφωνία της 20ης Μαρτίου τα πράγματα οικονομικά για την Ελλάδα θα αλλάξουν πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Κληθείς να τοποθετηθεί για τη συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων παρατήρησε ότι «πολλοί παρακαλούσαν να σπάσει η συμφωνία μεταξύ μας» παραδεχόμενος ότι «έχουμε διαφορετικές πολιτικές καταβολές αλλά σεβόμαστε τις διαφορές μας αλλά και την εντολή του λαού μέχρι το 2019 και ίσως και μετά».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης