Γεννηματά: Η ύφεση, οι φόροι, η ανεργία, αποτελούν εφιάλτη για τους πολίτες

Η ελληνική οικονομία, η πραγματική οικονομία και τα νοικοκυριά, βιώνουν σήμερα τις δραματικές συνέπειες της κυβερνητικής ανικανότητας και των επιλογών της που πισωγύρισαν την οικονομία και οδήγησαν στο 3ο Μνημόνιο, τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ο ανασχηματισμός, η αλλαγή ή η ανακύκλωση κάποιων προσώπων, δεν μπορεί να σώσει μια κυβέρνηση που είναι πολιτικά χρεοκοπημένη και κοινωνικά απομονωμένη, επισήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Η ελληνική οικονομία, η πραγματική οικονομία και τα νοικοκυριά, βιώνουν σήμερα τις δραματικές συνέπειες της κυβερνητικής ανικανότητας και των επιλογών της που πισωγύρισαν την οικονομία και οδήγησαν στο 3ο Μνημόνιο, τόνισε η κυρία Γεννηματά και επιτέθηκε στην κυβέρνηση.

Αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας είναι ολοκληρωτικά δέσμιος του ακροδεξιού συνέταιρου του, του κ. Καμμένου και των εσωκομματικών του ισορροπιών, σημείωσε, αναφερόμενη στον ανασχηματισμό. «Ο ανασχηματισμός, η αλλαγή ή η ανακύκλωση κάποιων προσώπων, δεν μπορεί να σώσει μια Κυβέρνηση που είναι πολιτικά χρεοκοπημένη και κοινωνικά απομονωμένη» είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Κανείς πια δεν μπορεί να περιμένει τίποτε από τους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Αντίθετα η αδυναμία εξόδου από τα μνημόνια και την κρίση, η ανικανότητα και αναποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ επιδεινώνουν την κατάσταση» κατέληξε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr