Βενιζέλος: Ο Πάνος Καμμένος δεν μπορεί να ξεφύγει από τις χυδαιότητες

Βενιζέλος: Ο Πάνος Καμμένος δεν μπορεί να ξεφύγει από τις χυδαιότητες

Να σέβεται το χώρο, τον οποίο «χρόνια έγλυφε» κάλεσε τον υπουργό Άμυνας, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος: Ο Πάνος Καμμένος δεν μπορεί να ξεφύγει από τις χυδαιότητες
Μία ακόμη σφοδρή αντιπαράθεση προκάλεσαν οι αναφορές του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στην οικογένεια της συζύγου του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Οταν πήρε τον λόγο, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στον κ. Καμμένο, λέγοντας πως η φύση του τον οδηγεί σε προσβολές και χυδαιότητες.

«Πριν από 40 χρόνια, στη Νομική Θεσσαλονίκης γνώρισα και παντρεύτηκα την γυναίκα μου. Προέρχεται από την πολυμελή συντηρητική οικογένεια Μπακατσέλου της βόρειας Ελλάδας. Ανήκουν όλοι στη ΝΔ και έχουν πολύ στενές σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Θα μπορούσε να το είχε πληροφορηθεί αυτό ο κ. Καμμένος», είπε ο κ. Βενιζέλος.

«Έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει πλήρης όσμωση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Μετά την κοινή διασκέδαση στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Τσίπρας μίλησε ως κλώνος του κ. Καμμένου. Ο οποίος όμως δε μπορεί να ξεφύγει από τη φύση του των προσβολών και της χυδαιότητας. Πριν από 40 χρόνια γνώρισα στη νομική Θεσσαλονίκης τη γυναίκα μου που ανήκει σε μία πολυμελή επιχειρηματική οικογένεια που έχει πολύ στενή σχέση με τον Καραμανλή. Είπαμε εμείς κάτι για την πρώτη ή τη δεύτερη σύζυγό του; Να σέβεται τον χώρο στον οποίο για χρόνια έγλυφε» επισήμανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και πρόσθεσε:

«Σεβαστείτε την ιστορία της αίθουσας. Ο κ. Καμμένος ξέρει τις προσπάθειες που έχω κάνει για να πιάσει τόπο το δημόσιο χρήμα. Ποιος έδωσε τη κυριότητα των υποβρυχίων στη χώρα; Εάν θέλει να κάνει ερωτήσεις για Καλογρίτσα να τι κάνει στον Τσίπρα, τον Σπίρτζη και τον Παππά γιατί θα έχουμε μεγάλη συνέχεια».
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης