Καμμένος: Ο Καλογρίτσας μου ζήτησε να μην μπω στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Καμμένος: Ο Καλογρίτσας μου ζήτησε να μην μπω στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Επιχειρώντας ανατροπή της δημόσιας εικόνας για τις σχέσεις του εργολάβου με το κυβερνών κόμμα υποστήριξε, μάλιστα, ότι ο ίδιος άνθρωπος του είχε ζητήσει να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου

Καμμένος: Ο Καλογρίτσας μου ζήτησε να μην μπω στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
Ανατροπή στη δημόσια εικόνα για τις σχέσεις Καλογρίτσα
-
ΣΥΡΙΖΑ όπως αποκαλύφθηκαν το τελευταίο διάστημα επιχείρησε να κάνει ο υπουργός Άμυνας
Πάνος Καμμένος
Κλείσιμο
υποστηρίζοντας ότι ο εργολάβος του ζήτησε σε συνάντηση που είχαν να μην μπει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Υποστήριξε, δε, ο υπ. Άμυνας ότι σε προγενέστερη φάση ο ίδιος άνθρωπος του είχε ζητήσει να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ επικαλούμενο όσα υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού / Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104.9 Fm», «ο υπουργός Άμυνας , αποκάλυψε στο Πρακτορείο, ότι ο κ. Καλογρίτσας τον είχε καλέσει δύο φορές στο σπίτι του, τη μία παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και του ζήτησε να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. 'Όπως είπε ο υπουργός Άμυνας την επόμενη φορά που συναντήθηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα, του ζητήθηκε να μην συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Όσον αφορά τις σχέσεις κυβέρνησης-Εκκλησίας είπε ότι δεν υπάρχει πόλεμος, υπογράμμισε την πολύ καλή σχέση του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο και τόνισε , ότι και οι δύο πλέυρες σε συνεννόηση θα προχωρήσουν στη συγγραφή ενός νέου βιβλίου θρησκευτικών, λαμβάνοντας υπόψιν και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά αλλόθρησκα παιδιά.

Ο υπουργός Άμυνας μιλώντας, τέλος, για το ενδεχόμενο ανασχηματισμό είπε πως πρόκειται για αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού, ωστόσο τόνισε ότι μπορεί να γίνει άνοιγμα σε παραγωγικούς φορείς της κοινωνίας που δεν θα προέρχονται κατ΄ανάγκη από την αριστερά, αλλά και στους Καραμανλικούς, οι οποίοι βρίσκονται υπό διωγμό στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης