Λοβέρδος: Πρωτοφανείς καταστάσεις στο χώρο της Δικαιοσύνης

Λοβέρδος: Πρωτοφανείς καταστάσεις στο χώρο της Δικαιοσύνης

Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έγινε με τρόπο διαβλητό, λέει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Λοβέρδος: Πρωτοφανείς καταστάσεις στο χώρο της Δικαιοσύνης
Για πρωτοφανείς καταστάσεις στο χώρο της Δικαιοσύνης κάνει λόγο σε δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος
.

Κάνοντας ειδική αναφορά στα όσα κατήγγειλε νωρίτερα σήμερα ο νομικός σύμβουλος του
Alpha
Κλείσιμο
και του Star
καθηγητής Παναγιώτης Λαζαράτος, ο κ.Λοβέρδος σημειώνει ότι «οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον τρόπο που διενεργήθηκε ο διαγωνισμός, επιβεβαιώνουν αυτά ακριβώς που λέγαμε, πως αντί της ηλεκτρονικής διαδικασίας κατέφυγαν σε διαβλητές τριτοκοσμικές μεθόδους.
Όχι κάποιος τυχαίος, αλλά ο καθηγητής Λαζαράτος λέει, πως ορισμένοι υποψήφιοι δεν καλύπτονταν από τη δημοσιότητα, οι κάμερες δηλαδή ήταν αλλού βαλμένες ώστε να μην είναι ορατό τι γίνεται στην αίθουσά τους κι επίσης αποκαλύπτεται ότι περίπου 40 άνθρωποι μπαινόβγαιναν χωρίς να έχουν δικαίωμα να είναι παρόντες εκεί! Ο διαγωνισμός, έτσι όπως έγινε, μπορούσε να είναι διαβλητός και αποδεικνύεται ότι έγινε με τρόπο διαβλητό».

Στην ίδια δήλωση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναφέρει ότι «όσο παραμένει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην Κυβέρνηση, θα αυξάνεται ο λογαριασμός για την Ελλάδα και τους πολίτες. Αυτά που γίνονται στο χώρο της Δικαιοσύνης είναι πρωτοφανή. Η κατάσταση είναι πέραν των ορίων. Δεν πάει άλλο. Θα πρέπει να καταλάβει ο Έλληνας πολίτης ότι η ανοχή του, η οποιασδήποτε μορφής ανοχή του, διευκολύνει αυτούς που πάνε την Ελλάδα από το κακό στο χειρότερο. Η παρακμή έχει σήμερα φωτογραφηθεί».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης