Καμμένος για βοσκοτόπι Καλογρίτσα: Σκιές για απιστία κατά του Δημοσίου

Καμμένος για βοσκοτόπι Καλογρίτσα: Σκιές για απιστία κατά του Δημοσίου

Όταν κάποιος διαγωνιζόμενος πατάει ένα κουμπί και λέει έχω τα χρήματα θα πρέπει να έχει τα χρήματα, αλλιώς είναι απιστία κατά του δημοσίου, δήλωσε με νόημα ο βουλευτής

Καμμένος για βοσκοτόπι Καλογρίτσα: Σκιές για απιστία κατά του Δημοσίου
Σαφείς αιχμές για το πόθεν έσχες του Χρήστου Καλογρίτσα που εξασφάλισε μια από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες στον πρόσφατο διαγωνισμό, άφησε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Δημήτρης Καμμένος. 

Οι ΑΝΕΛ έχουν μια ευαισθησία για τα θέματα της διαπλοκής και γι' αυτό είπαμε ότι δεν θα πρέπει να κατέβει ο Καλογρίτσας στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής.

Κλείσιμο
Όταν κάποιος διαγωνιζόμενος πατάει ένα κουμπί και λέει έχω τα χρήματα θα πρέπει να έχει τα χρήματα, σημείωσε με νόημα, και πρόσθεσε: Αν δεν τα έχει αυτό είναι απιστία κατά του Δημοσίου.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση και κατά της Νέας Δημοκρατίας επικρίνοντας τη στάση της στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών με τις αναφορές περί επιστροφής 246 εκατομμυρίων ευρώ στους υπερθεματιστές που έλαβαν τηλεοπτική άδεια.

Επιπλέον ανέφερε ότι «είμαστε κοντά στην εκταμίευση της πρώτης δόσης όσων έλαβαν τηλεοπτική άδειες».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσιογραφικά ρεπορτάζ ο επίδοξος καναλάρχης φαίνεται πως επιχειρεί να διαδραματίσει ρόλο στο τηλεοπτικό τοπίο με δανεικά χρήματα και αμφισβητούμενο βοσκοτόπι ως εγγύηση. Ειδικότερα, η δήλωση που κατέθεσε ο επιχειρηματίας φέρεται ότι δεν καλύπτει καν το ποσό για την πρώτη δόση που πρέπει να καταβάλλει στο Δημόσιο για την απόκτηση της άδειας, με βάση το ποσό που προσέφερε στη δημοπρασία. 

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ που μετέδωσαν ο Alpha και το Star, τα δανεικά χρήματα, με τα οποία θα καλύψει το Πόθεν Έσχες για την αγορά της άδειας, ο επιχειρηματίας Καλογρίτσας σκοπεύει να το εξασφαλίσει από τράπεζα, προσφέροντας ως εγγύηση τρία ακίνητα, μεταξύ των οποίων ένα βοσκοτόπι στην Ιθάκη, το οποίο ανήκει σε άλλον επιχειρηματία! Διαβάστε αναλυτικά εδώ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης