ΝΔ: Κορυφή του παγόβουνου της κυβερνητικής ανεπάρκειας η παραίτηση Βουδούρη

ΝΔ: Κορυφή του παγόβουνου της κυβερνητικής ανεπάρκειας η παραίτηση Βουδούρη

Η κυβέρνηση αδυνατεί να αντιμετωπίσει το προσφυγικό, λέει η αξιωματική αντιπολίτευση - Ο Βουδούρης έσπασε τον «όρκο σιωπής» της κυβέρνησης λέει η Δημοκρατική Συμπαράταξη

ΝΔ: Κορυφή του παγόβουνου της κυβερνητικής ανεπάρκειας η παραίτηση Βουδούρη
Ως «κορυφή του παγόβουνου της κυβερνητικής ανεπάρκειας» χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, την παραίτηση του γενικού γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Οδυσσέα Βουδούρη.

Εδικότερα, σε δήλωσή του, ο κ.Κουμουτσάκος σημειώνει: «Η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, και τα όσα  οδήγησαν σε αυτήν, επιβεβαιώνουν την αδυναμία της Κυβέρνησης να εργασθεί με στοιχειώδη συντονισμό και αποτελεσματικότητα στο προσφυγικό - μεταναστευτικό.  Με λίγα λόγια, η παραίτηση Βουδούρη είναι η κορυφή του παγόβουνου της Κυβερνητικής ανεπάρκειας στην αντιμετώπιση ενός ακόμα, πολύ σοβαρού για τη χώρα ζητήματος».


Κλείσιμο
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη για την παραίτηση Βουδούρη

Με ένα εξαιρετικά δηκτικό τρόπο σχολίασε την παραίτηση Βουδούρη από τη θέση του γενικού γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Στη λακωνική της ανακοίνωση, τα πυρά στρέφονται τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και προσωπικά του κ.Βουδούρη θυμίζοντας εμμέσως την πολιτική του διαδρομή: Από το ΠΑΣΟΚ, στη ΔΗΜΑΡ και κατόπιν στο ΣΥΡΙΖΑ. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο κ. Τσίπρας αποδέχτηκε την παραίτηση Βουδούρη όπως ήταν αναμενόμενο. Του χρεώνεται ότι "έσπασε τον όρκο σιωπής".  Στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ η σιωπή είναι χρυσός. Ο κ. Βουδούρης είναι ελεύθερος πλέον να συνεχίσει την πολιτική του περιπλάνηση».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης