Ο Ανδρέας ενώνει: Τσίπρας και Γιώργος Παπανδρέου μαζί

Ο Ανδρέας ενώνει: Τσίπρας και Γιώργος Παπανδρέου μαζί

Στην έκθεση για τα είκοσι χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ οι δυο πολιτικοί σε πολύ θερμό κλίμα συζήτησαν και περιηγήθηκαν στην αίθουσα - Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων η Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Κώστας Σημίτης και η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου

Ο Ανδρέας ενώνει: Τσίπρας και Γιώργος Παπανδρέου μαζί
Υπό τους ήχους της Κάρμινα Μπουράνα και σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας της χώρας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, 1919-1996: προσωπική και πολιτική διαδρομή» του ιδρύματος της Βουλής  με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο περιστύλιο του κοινοβουλίου ενώ το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Την κυβέρνηση εκπροσώπησαν επίσης οι: Ολγα Γεροβασίλη, Νίκος Φίλης και Χρήστος Σπίρτζης.

Κλείσιμο
Επίσης, παρέστησαν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και τα αδέλφια του Νίκος, Ανδρίκος και Σοφία καθώς και η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου.

Από πρώην υπουργούς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ εντοπίστηκαν οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Δημήτρης Ρέππας, Θανάσης Τσούρας, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Κώστας Γείτονας, Νίκος Σηφουνάκης, Φίλιππος Πετσάλνικος, Παναγιώτης Φασούλας, Απόστολος Κακλαμάνης και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Από τη Δημοκρατική Αριστερά το παρών έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης