Σκορδάς: Δεν έχει ίχνος λεβεντιάς ο Πολάκης

Σκορδάς: Δεν έχει ίχνος λεβεντιάς ο Πολάκης

Ο υπουργός Υγείας, κατήγγειλε ότι η Αθηνά Οικονόμου Σκορδά την οποία ανέφερε ως σύζυγο του πρώην υφυπουργού της ΝΔ, Θανάση Σκορδά, εμπλέκεται στην αγορά του κτηρίου του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Μαρούσι, χωρίς όμως να ήταν ποτέ παντρεμένοι οι δύο τους

Σκορδάς: Δεν έχει ίχνος λεβεντιάς ο Πολάκης
Απάντηση Σκορδά κατά Πολάκη: «Δεν ήταν  η γυναίκα μου ποτέ στο ΚΕΕΛΠΝΟ - Ίχνος λεβεντιάς δεν διαθέτει ο κ. Πολάκης που λέει ψέματα και δεν διορθώνει»
 
Έντονη αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με τον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τις προσλήψεις στις ΜΕΘ μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο κ. Πολάκης μάλιστα έφθασε μέχρι του σημείου να καταγγείλει ονομαστικά τη νομική σύμβουλο του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθηνά Οικονόμου Σκορδά την οποία ανέφερε ως σύζυγο του πρώην υφυπουργού της ΝΔ, Θανάση Σκορδά, υποστηρίζοντας μάλιστα  ότι εμπλέκεται στην αγορά του κτηρίου του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Μαρούσι έναντι 18 εκατ. ευρώ όταν η αντικειμενική του αξία ήταν 3 εκατ. ευρώ. Μόνο που λογάριασε λάθος καθώς το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν υπήρξε ποτέ σύζυγος του υπουργού!
 
Πιο συγκεκριμένα, σήμερα με δελτίου τύπου ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Θανάσης Σκορδάς  δηλώνει πως το εν λόγω πρόσωπο δεν είναι η σύζυγος του και πως παρά την επικοινωνία του με τον κ. Πολάκη ο τελευταίος για λόγους σκοπιμότητας δεν πήρε πίσω τις δηλώσεις του.

Η πλήρης δήλωση του κ. Σκορδά έχει ως εξής: «
Κλείσιμο
ο "πολύς" κ. Πολάκης αποδεικνύει ότι δεν διαθέτει ίχνος κρητικής λεβεντιάς. Από εχθές το απόγευμα ενημερώθηκε ότι, καμία απολύτως συγγενική ή οποιαδήποτε άλλη σχέση δεν υφίσταται με την νομική σύμβουλο του ΚΕΕΛΠΝΟ από 10ετίας και πλέον, όταν διεζεύχθη μακρινό μου συγγενή. Παρꞌ όλα αυτά ο κ. Πολάκης αντί να αναλάβει την ευθύνη του και νꞌ αποκαταστήσει την συκοφαντική αναφορά του, επιλέγει να κρύβεται και να σιωπά. Είναι φαίνεται αδύνατο, να κατανοήσει ο κ. Πολάκης ότι, οι πολιτικές διαφορές δεν μπορούν να υπερισχύουν μιας στοιχειώδους προσωπικής εντιμότητας σε όποιον θέλει να είναι πολιτικός και να εκφράζει ένα μέρος της κοινωνίας. Κρίμα …..».

Η πλήρης δήλωση Πολάκη για το θέμα ήταν χθες η ακόλουθη: «Η νομική υπηρεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ, δηλαδή η Αθηνά Οικονόμου Σκορδά της γνωστής πολιτικής οικογενείας του πρώην υπουργού της ΝΔ, είναι η κυρία που ως νομική σύμβουλος ήταν πίσω από την αγορά του κτηρίου του ΚΕΕΛΠΝΟ με αντικειμενική αξία 3 εκατ. ευρώ. Είναι η κυρία που έκανε έρευνα στα μεσιτικά γραφεία και όχι στο Σώμα Ορκωτών, και της είπαν ότι οι αξίες στην περιοχή είναι στα 10 εκατ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ΚΕΕΛΠΝΟ να δώσει 18 εκατ. για ένα κτίριο που έχει αντικειμενική αξία 3 εκατ.».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης